OČAJNO STANJE: Ponovo poplavljena policijska stanica u Kostolcu (VIDEO)

Reprezentativnom Policijskom sindikatu Srbije javile su se kolege iz Policijskih stanica širom Srbije, koji i dalje bez ikakvog uspeha apeluju da im se srede prostorije, jer su ponovo poplavljene tokom proteklih kišnih dana.

Foto: Policijski sindikat Srbije

Neverovatno da za toliko godina ne može da se nađe rešenje da se spreči poplavljivanje prostorija, gde se čuvaju važna dokumenta i dokazni materijali. Slično je i u PS Kostolac, odakle fotografiju takođe šaljemo, a takvo je stanje i u većini policijskih stanica širom Srbije.

Apelujemo na ministra Nebojšu Stefanovića da posveti posebnu pažnju uslovima u kojima rade policajci. Načelnici tih policijskih stanica verovatno imaju preča posla, nego da obezbede normalne uslove za rad policiji ili da o ovakvom stanju obaveštavaju vrh MUP Srbije.

Na ovaj način se ugrožava zdravlje i bezbednost svih zaposlenih u MUP Srbije, ali i građana koji dolaze da obave svoje poslove.

Dežurna služba PS Kostolac / Foto: Policijski sindikat Srbije

Sve veći broj policajaca oboljeva od bolesti respiratornih organa, a eksperti iz MUP Srbije još nisu doneli Akt o proceni rizika i bezbednosti na radu, dok o životnom osiguranju i minornosti osiguranih suma, ne treba ni da govorimo.

Neverovatno je da u 21. veku i dalje vodimo borbu za normalne uslove za rad – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker