BORBA ZA DEBELE KOVERTE: Predsednik opštine Malo Crniće u raljama kriminala…

Šef države i lider najveće stranke u Srbiji Aleksandar Vučić i izvršni odbor SNS kartela spremaju veliko čišćenje korumpiranih lokalnih funkcionera i predsednika opština u Braničevskom okrugu, saznaje TPKNEWS.

Mališe Antonijević/Foto: Screenshot Facebook

Kako za TPKNEWS otkriva opštinski insajder, naslućuje se korupcija i kriminal i šefa SNS kartela opštine Malo Crniće, Mališe Antonijevića.

Po rečima našeg sagovornika, dugogodišnji zaposleni u opštinskoj upravi su besni zbog nedela i dela koja se dešavaju u ovoj malenoj opštini, i zbog kojih sve se do sada okrivljivala prethodna vlast i vlast socijalista koji su bili apsolutni u ovoj opštini sve do 2016 godine.

Naime, u međuvremenu, čuveni uzgajivač tovnih prasadi iz sela Kobilje, sadasnji Master i šefa SNS kartela u opštini Malo Crniće, Mališa Antonijević je evoulirao, pa je od “poštenog” i časnog čoveka postao nezajažljiv, kada je u pitanju keš lova, naročito ona evropska!

– S obzirom da se glavna lova vrti u infrastrukturnim radovima, pojavile su se razne padobran firme koje se bave samo asfsltiranjem ulica, i koje po tri ili četiri puta rade jedan isti put, npr: u selu Boževac, rokovi se probijaju, kvalitet radova užasan, meštani se bune ali šef SNS kartela sa master kupljenom diplomom Mališa Antonijević, ostaje nem na sva katastrofalna dešavanja, ali zato redovno uzima masne i debele koverte preko posrednika, vlasnika uslužne radnje za iskope objekta R.Đ. iz Salakovca, a koji se o svemu tome javno hvali u lokalnoj birtiji poznatoj kao Vagon, preko puta ženskog zatvora u Požarevcu – otkriva naš sagovornik.

Po rečima našeg sagovornika koji citira dotičnog R.Đ. iz Salakovca: “Idem onom alavom vlauci iz Kobilja da nosim pare, nisam video goreg predsednika, malo mu je radova oko njegove kuće i farme, samo traži novac!”

Međutim, kako god bilo, pravu čistku u Srpskoj naprednoj stranci neće sprovesti Aleksandar Vučić. S obzirom na kriminalnu strukturu Vučićevog kartela, njime će morati da se bave policija, tužilaštvo i sud. To će biti komplikovan i krupan posao za pravosuđe, ali dok se ne obavi Srbija neće biti normalna, pravna država.

(Dopisnik tpknews.com iz Malog Crnića)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Po istom scenariju rade u celom Braničevskom okrugu. Neće Vučić da ih dira jer mu verovatno dobro plaćaju reket sa novcem od raznoraznih tendera.. Za vezu je zadužen koordinator Jokic i neki ćelavac iz Kučeva Aca Karatista. Kad padne Vučić padaju i oni. Do tada su policija, sudovi i tuziici pod njegovom kontrolom.

    1. Kandiduj se slobodno jer će ovi uskoro iza brave, neće narod dugo da trpi ovaj javni kriminal. Ovi nisu lopovi od jučer, ovi su diplomirani i provereni lopovi, policiji su veoma poznati tako da će ih na brzini otkriti.

  2. Malisa od miloste prozvan “sedmorazredni” je odlucio u poslednje vreme da se emancipuje, pa je tako u drustvu direktorke biblioteke “Srboljub Mitic” u Malom Crnicu prisustvovao pesnickoj veceri u Kostolcu. Nisam mogla da poverujem svojim ocima kada sam ga tamo videola. Prethodno je ucio engleski kod lepe Natase lokalne nastavnice iz Malog Crnica. Ocigledno da ga je I naucio, cim je otkazao casove. A sada bi I pesnik da postane. Sve pohvale za gospodina sedmorazrednog. Napreduje. Sta je sledece videcemo. Verovatno diploma nekog privatnog fakulteta.

  3. Crni Maliso.Tvoja direktorka biblioteke Danijela javno price po Petrovcu da nije sigurna da znas sva slova zato kada to pise govore redovno to radi cirilicom tako da he sigurna da ves umeti da procitas.Kaze da ti he prvi govor na pisala Zorka prethodna direktorka biblioteke,Koji to nisi umeo da procitas pa si se debelo izblamirao.Kaze dalje tboja direktorka da joj se zalis na zenu koja nije tvoj nivo jer samo gleda spansko-turske serije pa ti u njoj moras da trazis sagovornika.Ej crni Maliso tesko tebiPa kako kao master uzgajivac prasadi da znas da pises govore.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker