MAJKE NASTRADALIH ZGROŽENE: Petrovački naprednjaci od sećanja na preminule kolege napravili pijanku uz muziku i veselje! (VIDEO)

U organizaciji Opštinskog fudbalskog saveza Petrovac na Mlavi, 6. decembra održan je treći memorijalni turnir u znak sećanja na tragično preminule kolege, fudbalske sudije Jović Mihajla i Stanisavljević Ivana.

Foto: Screenshot

Naizgled normalna atmosfera za ovakav događaj pretvorila se u bahaćenje, bančenje i pijančenje lokalnih funkcionera SNS-a, uz muziku, prasetinu, jagnjetinu i piće koje je imalo u izobilju.

Veliki neukus koji je predvodio Denis Perić iz Manastirice, inače predsednik OFS-a, i zaposlen u požarevačkom ogranku “EPS Distribucije” sa kupljenom diplomom, je trajao do 3:00 sata posle ponoći, a na oči majki tragično nastradalih kolega, koje su bile zgrožene onim što vide, te plačući napustile su proslavu.

Naš izvor koji je zatražio da ostane anoniman, preneo nam je deo atmosfere koja je u najmanju ruku bila degutantna.

Nenad Ilić zvani Pile bio je u centru pažnje. On se veselio kao da je na svadbi, a ne na proslavi u znak sećanja na tragično preminule. Peo se po stolovima, a neretko se tokom večeri penjao na ramenima mlađih kolega, pod gasom veseleći se.

Naš izvor nam je takođe rekao da nije mogao da veruje svojim očima šta je doživeo i zbog toga nije hteo da napusti salu do samog kraja, a kako nam je rekao, tokom večeri je imao šta i da vidi.

Oko 22:00 časa u salu su ušli lokalni moćnici SNS-a, brat predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Dragan Nedinić zvani Tugan i Dejan Milošević poznatiji kao Gilipter, koji su došli sa proslave dana lokalne samouprave. Oni su celoj večeri uz već pomenute dodali šlag na tortu. Veselili su se, kitili pevačicu parama uz pesmu “Ne može nam niko ništa”.

(Tpknews.com/Petrovac info)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker