“TRAGI-KOMEDIJA” NA GOLUBAČKI NAČIN: Svoju decu uglavili u državne jasle, a narodsku pred sebe isturaju

U sred radnog dana u radno vreme na kako se to popularno zove štandu SNS, partijska vojska obučena u partijske uniforme presreće slučajne prolaznike na šetalištu ispred Hotela u Golupcu. Baldahini uzeti iz Turističke organizacije u Golupcu, i udri miko!

Foto: SNS Golubac

Sada u ovim i ovakvim prilikama možemo videti koliko ih samo ima na grbači građana opštine Golubac. Sada se najbolje vidi koliki nerad se plaća narodnim novcem. Na takozvanom štandu su svi, ponajmanje oni ideološki pobornici.

Svi su tu ali njega nema, on uredno u privatnoj ordinaciji zgrće lovu. Na štandu je armija Botova, okružena gomilom skotova, a njega nema. On zarađuje, jer sezona dolazi i valja završiti apartmane, i u isto vreme treba razmišljati i o novim prevarama, a promociju neka rade potčinjeni i oni opčinjeni.

Međutim, na radost svih potčinjenih i oni opčinjenih, uvek dosledan i tačan. Na štajgi SNS u Golupcu, tačan ko švajcarski sat u 10:30 pojavila se i njegova svetos. Gospodar života i smrti u Golupcu i kako to obično biva verni kerovi prvi potrčali u zagrljaj svome gospodaru.

“Tragi-komedija” na Golubački način. Svoju decu njegova visost dr. i neostvareni auto mehaničar uglavili u državne jasle, a narodsku pred sebe isturaju.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Propali kockari, nabedjeni švaleri par jadnika koji su ucenjeni zbog posla i dokone žene e to je krem de la krem SNS Golubac. Ovce i ovan predvodnik. Pametan svet radi i čeka 3 april da im vidi ledja.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker