KRVOPROLIĆE ZBOG STAJSKOG ĐUBRIVA: Ubio troje komšija, pa sebi presudio na grobju (VIDEO)

Života Radičević (61) iz Ratine kod Kraljeva je juče oko 15.30 usmrtio hicima iz lovačke puške supružnike Zorana (67) i Gordanu Stevanović i Miloja Kostovića (52), a ranio Živana Čurlića.

Mesto ubistva, Foto G.Šljivić

Krvavi pir se, prema rečima komšija, dogodio u trenutku kada je traktor natovaren stajskim đubrivom prošao pored kuće ubice Radičevića, koji nije bio u dobrim odnosima sa Stevanovićima. Njemu je, navodno, tada zasmetalo što je đubrivo padalo, pa je pozvao i komunalnu policiju.

– Video sam komunalnu policiju ispred Zoranove kuće i on je sa njima pričao. Zoran mi je odmahnuo rukom i ja sam otišao dalje. Kada je policija otišla, Života je uzeo lovačku pušku i počeo da ubija. U tom trenutku sa Stevanovićima su bili Miloje Kostović, Zoranov brat od tetke, i Živan Čurlić – priča jedan od komšija.

– Sve se to dogodilo zbog zemlje, jer oni nisu bili u dobrim odnosima poslednje dve godine zbog jednog parčeta zemlje. Miloje i Živan su se tu zatekli jer su došli da mu pomognu da se posipa đubrivo – dodaje komšijia.

Života je, kako saznajemo, prvo upucao Gordanu, koja je sa teškim povredema prevezena u kraljevačku bolnicu, gde je sat i po posle toga preminula. Onda je krenuo u polje, gde su bili njen suprug Zoran, njegov brat Miloje i Živan. Zorana i Miloja je na licu mesta ubio, a Živana ranio i on je van životne opasnosti. Života je nakon toga otišao kući, a tamo ga je sreo sin Dragan Radičević.

– Video sam oca sa puškom. Pitao sam ga šta će s njom, jer nisam imao pojma da je pre toga pucao. Rekao je da se sklonim. Pokušao sam da mu je uzmem, ali se on otrgao, seo u auto i odvezao. Primetio sam da nešto nije u redu i pozvao sam odmah policiju. Kasnije sam čuo šta je uradio i da se ubio na seoskom groblju – rekao je Dragan.

Šta su motivi nezapamćenog krvavog zločina u kraljevačkom kraju i šta se zapravo dogodilo ovog kobnog popodneva u mirnom pomoravskom selu biće najverovatnije poznato posle policijske istrage koja je u toku.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker