TEŠKO POVREĐEN: Petrovčanin vraćajući se iz Švajcarske, kod Nove Gradiške sa 220 Km/h zakucao se u prikolicu kamiona

Državljanin Republike Srbije D.P. (28) iz sela Rašanca kraj Petrovca na Mlavi, u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, zadobio je teške povrede te je odmah prevezen u novogradišku bolnicu gde je zadržan na lečenju.

Foto: Ilustracija/Arhiva

Kako je saopštila policija Brodsko-posavske uprave, nesreća na autoputu A3 kod Nove Gradiške u smeru ka Slavonskom Brodu dogodila se u četvrtak u 20.55. Policajci su odokativno utvrdili da je do saobraćajne nesreće došlo jer je 28-godišnji državljanin Srbije, kako saznaje pt info, iz sela Rašanca kraj Petrovca na Mlavi, upravljajući automobilom švajcarskih registracija, krećući se nepropisnom brzinom većom od 200 kilometara na sat, udario u zadnji deo poluprikolice kamiona bosanskohercegovačkih registracija.

Na ovoj deonici autoputa brzina je znakom ograničena na 130 kilometara na sat.

Nakon udara u zadnji deo poluprikolice, 28-godišnji D.P. je izgubio kontrolu nad upravljačem automobila i sleteo na travu. Vozilo je udarilo u saobraćajni znak i zaštitnu ogradu. Od siline udara odlomio se deo poluprikolice i pao na kolovoznu traku. Potom je na otpali deo automobilom naletela 20-godišnja devojka iz Hrvatske.

U ovoj nesreći 28-godišnjak je teško povređen i zadržan je na lečenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Protiv 28-godišnjeg D.P. policija podnosi prekršajni nalog Opštinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja.

Pratite nas i na društvenim mrežama: FACEBOOKTWITTERINSTAGRAM

(Tpknews.com/sbplus.hr/pt info)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker