“KOLIKO EPS KRADE, OVO NIJE NORMALNO”: Jedni plaćaju račun duplo, drugi nula dinara

Brojni građani javljaju se kako bi se požalili da su dobili račune koji su duplo veći nego inače, a prema njihovim rečima uglavnom i ne dobijaju odgovore od EPS-a na njihova uporna pitanja. Dok jednima poskupljuju računi, drugi plaćaju struju nula dinara.

Godinama građani muku muče sa zaposlenima u Elektroprivredi Srbije (EPS) zbog grešaka koje oni čine. Naravno, verujemo da su greške dešavaju kao i u svakom drugom poslu, te da ne postoji zla namera ljudi iz ove firme. Ali, na najnovije navode i žalbe građana EPS će morati da da odgovore i da preuzme odgovornost.

Naime, brojni građani na društvenim mrežama, kažu da su dobili nenormalno velike račune za struju. Prema njihovim rečima cena je gotovo duplo veća nego inače, a čak nije ni približno ista kao cena računa koje dobijaju u zimskim mesecima kada je potrošnja daleko veća.

„Račun za struju mi je 30.000 hiljada, je l mi se to Tokio nakačio na moj brojač tokom Olimpijskih igara, ne razumem“, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Drugi građani su pisali da im je račun 16.000, što je svakako ogromna suma novca budući da ponavljamo, grejanje ne radi kao u zimskom periodu, a klima nema tako veliku potrošnju.

Bilo je i onih koji kažu da im od uređaja radi samo klima, te da je nemoguće da račun bude 5.000.

„Koliko EPS krade, ovo nije normalno. Stigao račun za struju od 5.000 u stanu u kojem se ne kuva, ne pere veš, postoji protočni bojler. Jedino što radi je klima“, navela je jedna korisnica Tvitera.

Istraživanjem ovog problema došlo se do još frapantnijeg podatka, a to je da pojedinim građanima mesecima stižu računi koji iznose nula dinara.

(Tpknews.com/Nova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker