OVAKO IZGLEDA ŠAKALIJADA U POŽAREVCU: Toples, oskudne gaćice i lovci koji žele da pipnu ili liznu go-go igračice! (FOTO)

Striptiz i go-go ples možete videti na privatnim proslavama, momačkim večerima, u noćnim klubovima, ali kako to izgleda kada se obnažene žene pojave na šakalijadi, odnosno skupu lovaca nakon pohoda na divljač?

Foto: Facebook

Razgovarali smo sa Nenadom Vukovićem Bosketom (34) iz Požarevca koji je menadžer plesačicama na potpuno neverovatnim dešavanjima, koje su njegove dugogodišnje prijateljice. Kada smo ga nazvali, objasnio nam je da se bavi puštanjem muzike po proslavama od 2005. godine (DJ), pa je tako usput počeo saradnju sa devojkama sa kojima se druži.

– Iako se znamo, sa njima imam profesionalan odnos, od njihovog angažmana imam procenat. Radili smo stvarno različita slavlja, a ovo sa šakalijadom je jednostavan princip. Svaki član lovačke sekcije daje određenu sumu novca, pa se posle lova organizuje proslava. Iće, piće, muzika i igračice – rekao nam je Boske.

NEKI BI MNOGO VIŠE OD PIPANJA

Na ovoj požarevačkoj manifestaciji veliki je broj starijih muškaraca i pomalo, kako Nenad voli da kaže “staromodnijih”, pa bi sve da pipnu, liznu ili da završe seksom.

Foto: Telegraf.rs

Šakalijadu prati i čuvena tombola, kada se bonovi stavljaju u bubanj, a onda igračice postaju i loto devojke, pa izvlače dobitnika.

Nakon izvlačenja one idu od stola do stola i oko muškaraca plešu za bakšiš, ali kada se uzavrela atmosfera pomeša sa ogromnom količinom alkohola, masnom hranom i velikom vrućinom u prostoriji, muški hormoni kao da podivljaju. Lovci spopadaju devojke koje su najčešće u trakastim kostimima ili u gaćicama i toplesu.

– Sve bi da pipnu, bude i onih koji ih stiskaju, navaljuju, hoće verovatno seks, ne znam. Tim starijim ljudima valjda bude drago što je mlada cura pored njih, pa onda polude. Ukoliko postanu agresivni, stiskaju moje igračice, onda reagujemo ili ja ili obezbeđenje. Objasnimo im da ne prave probleme, da ne bi morali da prekidamo žurku – ispričao je kako izgleda “šakalijada”.

[wpedon id=66270]

Pitali smo Nenada da li se možda takve večeri završe seksom za novac, ali on je izričito naglasio da dok on radi sa njima, nema prostitucije.

– Da li se one prostituišu posle zajedničkog nastupa, to ne znam. Nude mi sve i svašta, ali ja sam isključiv po pitanju seksa – toga nema. Ne želim sebi da pravim probleme, imam svoj limit kada je u pitanju ta pristojnost. Šta to meni treba da me prijave? Pišu kazne? Ne pada mi napamet. Takođe, svakakvih muškaraca ima i nezgodnih kad popiju, neću da bilo čiju bezbednost dovedem u pitanje – bio je striktan Boske.

GO-GO I STRIPTIZ – NIJE ISTA CENA

Cena angažmana zavisi od mesta u kom će devojke igrati, naglasio nam je Boske. Razlikuje se od toga da li je su pitanju noćni klub, kada devojke igraju u kavezima (50-70 evra), privatne varijante sa striptizom (150 evra) i naznaka se stavlja da li je u pitanju igranje na bakšiš ili fiksni angažman.

Foto: Telegraf.rs

– Po klubovima je lakše, jer tada manje moram da vodim računa o kontroli situacije. One su da kažem van domašaja publike, nema ko da ih dodiruje. Ne idu od stola do stola, na takvim mestima nema striptiza, jer tu bude i devojčica, mislim tinejdžerki i prosto neću da se iko zgražava. Sa lovcima je to drugačije – kaže Nenad.

IGRAČICE NISU UVEK RADO VIĐENE

Ukoliko veče uspe da prođe bez ikakvih incidenata, Boske smatra svojim uspehom, ali se onda nađu nezadovoljni neki drugi, a to nisu gosti, već muzika.

Foto: Telegraf.rs

– Bend koji bude angažovan kao i mi, uglavnom pobesni, jer muškarci onda sav bakšiš daju igračicama. Zato volim i taj deo da razgraničim. Do nekog doba oni sviraju, kako bi uzeli novac, a onda posle nastupamo mi. Mada, evidentno je da više para daju na go-go, igranje u krilu i vrckanje kukovima.

(tpknews.com/S.Čenad – s.cenad@telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker