KO JE ZAPALIO POŽAREVAČKU DEPONIJU? Ne, ma nije Roda sigurno, to se samo prikriva krađa nafte iz buldožera?!

Požar, koji je izbio na gradskoj deponiji “Jeremijino polje” u Požarevcu, već tri dana gase pripadnici vatrogasno-spasilačke službe.

Foto: Screenshot/Facebook

Rešavanje problema deponije smeća za grad Požarevac je ključna tema svih izbornih kampanja unazad već 15 godina, a najglasniji u toj kampanji bili su upravo naprednjaci predvođeni nekada Banetom Spasovićem, a sada njegovim naslednikom Sašom Pavlovićem.

I jedan i drugi gradonačelnik, sa epitetima poštenih namera i igranja po pravilima i zakonima ne uspevaju da se otrgnu iz kandži moćnika iz senke koji upravljaju našim životima a pogotovo životima „svojih“ funkcionera. U svakom sazivu apsolutne vlasti naprednjaka poturi im se po neki koji je „koristan za stranku“. Jedan od tih korisnih za stranku je i Srđan Radovanović Roda, koji se gle čuda našao na raspolaganju gradonačelniku Pavloviću u ranim jutarnjim časovima na deponiji u plamenu.

Kakve veze Roda iz Petke, funkcioner iz opštine Kostolac, ima sa požarevačkom deponijom?!

Pa nikakve. Osim što je možda pohitao na lice mesta kako bi osluškivao planove gradonačelnika koji je i komandant štaba za vanredne situacije i obaveštava svoje poslodavce o tim planovima. A možda je i došao da sabotira istragu o podmetnutom požaru?!

Možda požar nije podmetnut, već se samo prikriva krađa nafte iz buldožera. Možda se prolivena nafta slučajno zapalila opuškom cigarete, “Marlboro touch” nađenih svuda unaokolo. Ups, pa Roda puši te cigarete. Ne, ma nije Roda sigurno, rekao bi gradonačelnik….

Međutim, dok se kod požarevačkih naprednjaka trenutno odvija unutarstranačka borba, nama ostaje samo da nagađamo na osnovu prikupljenih šturih informacija, dok nadležni nakon istrage (ne)utvrde da li je požar podmetnut ili ne.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker