NAKON VAKCINACIJE: Komplikacije zbog Fajzerove vakcine kod štićenika u Domu za decu i lica ometena u razvoju u Stamnici?

U Domu za decu i lica ometena u razvoju “Dr Nikola Šumenković” u Stamnici, opština Petrovac na Mlavi, kod velikog broja štićenika došlo je do neželjenih reakcija nakon vakcinacije Fajzer-Biontek vakcinom?

Screenshot YouTube

Prema nezvaničnim informacijama, jer zvaničnih nema, u Domu za decu i lica ometena u razvoju “Dr Nikola Šumenković” u Stamnici, nakon vakcinacije Fajzer-Biontek vakcinom kod velikog broja štićenika ove ustanove došlo je do neželjenih reakcija u vidu otoka na mestu inekcije, mučnine, povraćanja, a ono što najviše zabrinjava je povišena telesna temperatura preko 40 stepeni.

Inače, štićenici u Domu za decu i lica ometena u razvoju “Dr Nikola Šumenković” u Stamnici, polovinom januara primili su prvu dozu vakcine Fajzer-Biontek, a drugu dozu treba da prime početkom februara.

Ove informacije pokušali smo da proverimo u Domu za decu i lica ometena u razvoju “Dr Nikola Šumenković” u Stamnici, ali osoba koja nam se javila na telefon iz te ustanove, rekla je da za naš portal sigurno neće da da nikakve informacije, a budemo li bilo šta objavili bićemo tuženi i spustila nam slušalicu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker