KALO, RASTUR, KVAR I LOM: Kučevački naprednjaci bojkotovali sednicu opštinskog veća

Nakon samo dve godine u vlasti hotelsko-kriminalne frakcije kučevačkih naprednjaka koje predvodi Perišić sa svojim marionetama Mikićem i Rajičićem, stanje u Kučevu se može jedino opisati rečima kalo, rastur, lom i kvar.

Opština uprava Kučevo

I ono malo što je imalo neku vrednost, ono malo nade koje su građani posedovali, ono malo vere u bolje sutra koje su građani polagali u dr Ivana Rajičića srozalo se do dna.

Dr Rajičić je uspeo da za izuzetno kratko vreme sve potpuno upropasti svojim ljubavnim aferama, finansijskim malverzacijama i političkim neznanjem. O katastrofalnom stanju u rukovodećim telima opštine Kučevo govori i to da je sednica opštinskog veća koja je trebala da se održi u petak, odložena zbog nedostatka kvoruma.

Ovo je jasan znak da su se i kučevačkim naprednjacima smučili Mikić i Rajčić i davanje legitimiteta njihovim lopovlucima. Jedna od tačaka dnevnog reda na zakazanoj sednici opštinskog veća bila je opet Vesna guska i smatra se da je upravo to razlog za nedostatak kvoruma i neodržavanja sednice veća.

Sada je već jasno da su Rajičić i Mikić doveli opštinu Kučevo do kolapsa gde čak i najviša gradska tela prestaju sa radom, dok je Rajičić otišao na odmor istovremeno sa ženom, i sa svojim ljubavnicama koje su mu smeštene nedaleko od njega.

Sada je očito da mladi lavovi kučevačkih naprednjaka iz hotela Rudnik polako umiru od štenićaka jedni za drugim, ne shvatajući da nisu dorasli izazovima i potrebama koje građani opštine Kučevo očekuju od njih.

(Dopisnik tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

9 Komentari

  1. Opštinsko veće se ne pita ništa,sve odluke donosi nepismeni Aleksandar Perišić,uloga tih debila je samo da podignu dva prsta.

  2. Vesna guska treba da vrati opštini 60.000 evra,a pošto je dala Perišiću 10.000 i verovatno po pet Rajčiću,Mikiću i Janoševiću ona neće da vrati ni evro. Bravo za Vesnu!

  3. Bar malo treba da ima ljudskosti u sebii i samopostovanja pa da posle ovakvog necuvenog nedostatka kvoruma za Vece podnese ostavku, taj zalosni doktor, vetropir iz naseg sokaka. Desilo se ono sto je za Kucevo nemoguce bilo, da ne moze ni clanove Veca sa pozamasnim platama da okupi. Rajcicu bruko jedna. Ako se ti sramotis mani se brukanja celog Kuceva vise. Da svi Kucevljani budu na stubu srama zbog tvog neznanja, nevaspitanja,nemorala, neukosti nedolicnog ponasanja. Daj ostavku, sta cekas, jednog clana Veca da produzis agoniju. Somi, Susa, Ciga uzivaju dok se ti koprcas u zivom blatu kao Nejaki Ivan

  4. Kome si ti jadnice predsednik, praznoj sali I Mikicu, ili je tebi Mikic predsednik? Kazi tvom nadredjenom Perisicu da si potosena roba i da ti je istekao rok upotrebe. Kad dodju drugovi plavi nemas na koga da svalis krivicu, ti si odgovorno lice za sve mahinacije sa jarcima i guskama, a ti vidi ko je ispao Vo ili Bik u tom trnge frange doigravanju. Zato te drugovi plavi i zvali na dan policije, da te vide, da li imas glavu, rep, rogove sta vec.Uzmi Perisicev recept iz mladosti, kad se dopadne prdekane, tad njegovAa gospodja stupa u akciju. Bila je mladja, a postojao je JUL, ti su resavali sve probleme mladim zenama. I zato je on brzo izlazio na slobodu i postao dousnil. Tebi Nejaki Ivane nema spsa, uzmi diplomu u ruke i bezi u Nemacku. Nisi ni mlad da nemas bas ni jednog druga prijatelja, bas si nistak pored diplome.Ostavku ne zaboravi kao opciju, omah ujutro prvi i na prijavnicu predaj tekst ostavke, na sve funkcije. Nisi se snasao, ili nije lako da se nosis sa epitetom mafijaskog doktora i predsednika.

  5. Koja sramota i bruka. Da li doktore imaš imalo ljudskosti u sebi. Tvoja faca ne daje nikom na znanje da si kriminalac, a ti si za kratko vreme dokazao da si u Kučevu glavni kolovođa. Neće Nemačka takve, ona traži poštene, vredne i stručne. Ti si se okakio bez pardona. Idi u ilegalu dok ti se ne smeje cela Srbija, zadnji ti je voz?

  6. Javna je tajna da Rajčićev mentor Aca Karatista već godinama izbegava zatvor jer radi kao policijski doušnik a i usko sarađuje sa sudijama u Požarevcu. Tako se i zbližio sa Zucom advokatom koji u dogovoru sa Acom Karatistom zastupa klijenate i tarifa je od 5000 do 7000 evra u nameštenim procesima. Mnogi Acini drugovi su ležali u zatvoru jer ih je on namestio.

  7. Tužna istina o vlasti koja rukovodi varošicom pored reke Pek. Iskreni da budemo, nismo ni očekivali da će Rajčić raditi u interesu naroda. Njega je postavio Aca Karatista, dečko njemu i polaže račune. Njegov zamenik Nenad Mikić je posebna priča, čak i nije vredan pomena.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker