KO ĆE BITI BOLJI KUVAR? U subotu novinari i opštinari protiv policije u Zaovačkoj šumi

U Zaovačkoj šumi kod Malog Crnića u subotu, 2. oktobra, biće održano takmičenje u kuvanju gulaša „IPA kotlić 2021“, dvanaesto po redu, koju organizuje Internacionalna policijska asocijacija (IPA) za Braničevski okrug.

Prethodna „Gulašijada“/Foto: M.V.

Ispred ove asocijacije, glavni domaćin biće Dragan Petković, koji se penzionisao prošle godine, ali je aktivan kad treba organizovati takmičenja i druženja. Prema njegovim rečima, očekuje se učešće preko 20 ekipa, a, osim policijskih, biće tu i civilnih timova.

Jedan će činiti zaposleni u Gradskoj upravi Požarevac, na čelu sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem, a njen glani kuvar biće već provereno uspešni direktor ergele „Ljubičevo“, Mirko Stojanović. Druga civilna ekipa sastavljena je od opštinara iz Malog Crnića, koje će predvoditi predsednik opštine Mališa Antonijević. Treća civilna biće novinarska ekipa, na čelu sa dopisnikom RTS-a Novicom Savićem, a glavni kuvar biće novinar i fotograf Sava iz sela Bare.

Prošle godine „Gulašijada“ nije održana zbog epidemije, pa je ovo prava prilika da se vidi koliko su kulinari tokom pauze napredovali u svom umeću. Takmičenje počinje u 9 sati, a u 14 će uslediti proglašenje pobednika i dodela nagrada.

Meteorolozi su za subotu najavili lepo i sunčano vreme, pa organizatore i učesnike očekuje lep takmičarski i gurmanski provod.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker