DOKAZALI DA MIJOVIĆ NE POŠTUJE ZAKON: Kako se nepismeni golubački rukovodioci pokrvili da objasne nemoguće

Opštinski odbor SNS Golubac izneo zvaničan dokument na svoju FB stranicu i pred građane po kome se jasno vidi kako njihov predsednik ne poštuje zakon i institucije republike Srbije.

Naime, u rešenju agencije za borbu protiv korupcije koje su golubački naprednjaci okačili na svojoj FB starnici doslovce piše da se dr. Mijović Nebojši dozvoljava dopunski rad u privatnoj praksi, nakon isteka radnog vremena u opštini. Što znači, posle 15:00 časova.

Ovo rešenje zanimljivo je samo po sebi i zbog činjenice da se predsednik opštine Golubac, dr. Nebojša Mijović, agenciji obratio tek Novembra 2018. godine, a vlast vrši od oktobra 2014. godine. Ovaj bitan podatak govori sasvim jasno, da je sve u međuvremenu bilo suprotno zakonu i da rešenje po kome je prošle godine dokazan sukob interesa predsedniku dr. Mijoviću, potpuno ispravno.

Naime ovo rešenje koje su golubački naprednjaci objavili, i oko koga se nepismeni rukovodioci pokrviše da objasne nemoguće, u nijednoj tački ne osporava ono od pre godinu dana. Zajedničko im je samo institucija koja ih je izdala.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker