SKANDAL ZA SKANDALOM: Iz arhive kostolačke opštine ukradeni poverljivi dokumenti

Nakon brojnih afera koje su zadesilo upravu kostolačke opštine u poslednjih godinu i po dana, strasti se i dalje ne smiruju, ovoga puta ukradena su poverljiva dokumenta iz opštinske arhive.

Foto: Ilustracija/Flickr

Od izvora bliskog kostolačkoj policiji saznajemo da je nedavno prijavljena krađa poverljivih dokumenata iz opštinske arhive. Za krađu dokumenata osumnjičen je niko drugi do član veća Srđan Radovanović – Roda.

Roda je povodom ove prijavljene krađa dao iskaz u kostolačkoj stanici policije. Tom prilikom branio se da sporna dokumenta nije ukrao već ih je pozajmio kako bi izvršio proveru pojedinih ugovora.

Predsedniku kostolačke opštine Serdžu Krstanoskom je naravno po već ustaljenom običaju pripala uloga nevinašča, kako nije obavešten o postojanju takvog problema i krivicu svaljuje na svoje zaposlene i saradnike. Obećava policiji punu saradnju i kooperativnost kao i kazne za počinioce i saradnike. Kako kaže, spreman je da u svakom trenutku ode na poligraf, što ne može da garantuje i za pojedince iz njegovog tima.

Inače, on se već duže vreme žali na situaciju u samoj opštini i da ne može da iskontroliše pojedinačna dela koja se pripisuju njegovim saradnicima, jer kako navodi, nije imao mogućnost da sam formira svoj tim koji bi se sastojao od uglednih i stručnih ljudi, već su mu saradnici nametnuti od strane viših stranačkih instanci i kako se nada da će unutar stranački izbori svakako doprineti da se situacija kako u stranci tako i u opštini stabilizuje.

O ovom događanju smo kontaktirali predsednika Krstanoskog za komentar ali se predsednik pravdao prevelikim obavezama oko ulepšavanja i dekoracije Kostolca cvetnim aranžmanima, tako da smo ostali uskraćeni za njegovu izjavu.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker