SVE JE OVO NORMALNO U GOLUPCU: Kad zet predsednik može, može i šurak!

Da bahato i nemoralno delovanje sadašnjih golubačkih čelnika poprima sve veće obrise ozbiljne političke stranputice i ludila, pokazuju i najnoviji događaji sadašnjeg urušenog društva.

Radiša Bogdanović i njegov zet, predsednik opštine Golubac, Mijović Nebojša/Foto: Privatna arhiva/Screenshot

Umesto da opštinu predstavljaju ugledni, kulturni i vaspitani ljudi, kakva su pravila nekada važila, nju zastupaju osobe koje su u najmanju ruku moralne nakaze. Poznati po svom lopovskom delovanju i pljački koju su intenzivirali pogotovu u poslednjih šest godina.

Naime, predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije u Golubcu, je ni manje ni više već šurak predsednika opštine Golubac, Mijović Nebojše, tako da je Radiša Bogdanović zvani Kurta u sukobu interesa jer je ujedno i stalno zaposleni radnik Turističke organizacije u Golubcu.

Međutim, sukob interesa je svojstven predsedniku ili ti zetu, zašto onda nebi bio i šuraku, jer kad zet predsednik može da prima platu i doprinose za puno osmočasovno radno vreme, a efektivno provodi tri sata na svom radnom mestu, može i šurak!

Ali, zbog svega ovoga narod treba da zna pozadinu ovog trulog lopovskog gnezda u Golupcu, gde svako drugome gleda da iskopa jamu, dok u istu ne upadnu kolektivno svi na kraju.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker