ISPUNILA OBEĆANJE: Danica Maksimović pomogla Dejanu Ketiću iz Žagubice (VIDEO)

Dejan Ketić iz Žagubice učešćem u šou programu Ja imam talenat, svojom životnom pričom rasplakao je čitav region, a naša proslavljena glumica ispunila je obećanje dato u emisiji i pre nekoliko dana pomogla mu je na najbolji mogući način.

Naime, nakon emisije “Ja imam talenat” u kojoj je Dejan rastužio sve, kada je odrepovao svoju životnu priču, Danica je odlučila da mu pogne, te ga je posetila i zgrozila se uslovima u kojima živi: “Svi su govorili da je ova priča dirnula Srbiju, ali nisam sigurna koliko je to tačno. Da je tako, reagovali bi neki ljudi, bar u opštini Žagubica. To gde Dejan živi, to nije trošna kuća, nije čak ni štala. To je toliko strašno da to nema nigde. Dečko živi u bedi, to je katastrofa. Nemoguće da niko od nadležnih organa u toj opštini nije mogao da mu nađe jednu sobicu, jer sam sigurna da postoje neke socijalne prostorije koje su odavno mogli da dodele Dejanu. Mogli su makar grejalicu da mu obezbede. Ljudi mu okreću leđa kada ga vide na ulici, nije on birao svoju sudbinu. Tamo je Homolje, mnogo je hladno, temperatura ide do minus 15 stepeni, a Dejan spava u nehumanim uslovima”, rekla je Danica za Alo i dodaje da je Dejanu hitno potrebna pomoć.

“Odnela sam mu toplu garderbou, hranu i novac. Potrebno mu je još stvari i novčana pomoć. Njemu je neophodno trajno rešenje. Nema šta da jede danima. Kada sam videla kako jede ono što sam donela, nisam mogla da verujem, to je stvarno jedna velika tuga. Plakala sam kada smo se rastali, bilo mi je baš teško. On se snalazi u svom tom haosu, sezonski radi u šumi tako što poteže teret duplo teži od svoje težine. Imao je čak i operaciju zbog toga. Tragična je to priča”, objašnjava glumica.

TPKNEWS/Svet plus

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker