U Požarevcu formiran Okružni odbor za Braničevski okrug Pokreta “Živim za Srbiju”

U Požarevcu je 9. maja formiran Okružni odbor Pokreta Živim za Srbiju za Braničevski okrug. Predsednica je Marija Joneker, koja je i predsednica Gradskog odbora Požarevac.

Foto: Promo

Ovom prilikom održana je konferencija za štampu, na kojoj je izjavu dala i predsednica Pokreta, dr Jovana Stojković. Ona je izjavila da Pokret “Živim za Srbiju” svoju programsku orijentaciju obogaćuje aktivnostima u lokalnim sredinama, te da je otvaranje ove kancelarije, nadležne za Braničevski okrug i Grad Požarevac od izuzetne važnosti.

Predsednica Okružnog i Gradskog odbora, Marija Joneker kaže:

„Naši prvi planovi su što više rada na terenu i razgovora sa ljudima, kojima ćemo predstaviti naš program, kao i prava koja su zagarantovana Ustavom i zakonima ove zemlje, a koja se često ne poštuju. Radićemo na proširenju članstva u opštinama Braničevskog okruga i otvaranju novih kancelarija, kako u gradovima, tako i u selima. Već sledeće nedelje očekujemo otvaranje kancelarije u Petrovcu na Mlavi, gde su sve pripremne radnje pri kraju. Živim za Srbiju se zalaže za što manje nejednakosti, nepravde, siromaštva, nezaposlenosti, opustelih ognjišta i praznih učionica“, naglasila je Joneker.

Joneker dodaje da je kancelarija otvorena za sve buduće članove i poziva sve zainteresovane u lokalnim sredinama da se jave i pristupe Pokretu. Takođe poziva i medije na saradnju, u cilju informisanja javnosti o aktivnostima Pokreta.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker