BABA ZADAVILA BABU: Rasvetljeno ubistvo starice u Kudrešu kod Golupca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, intenzivnim radom, rasvetlili su ubistvo Dragice Mihajlović (77) iz Kudreša kod Golupca i uhapsili Dragoslavu Spasojević (72) iz istog sela, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila ovo krivično delo.

Foto: ilustracija

Ona se sumnjiči da je, 13. decembra ove godine, došla u kuću pokojnice, stezala je za vrat i ugušila.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena u Više javno tužilaštvo u Požarevcu, gde će biti saslušana. Posle toga odlučivaće se o određenju pritvora i pokretanju istrage.

Prema navodima izvora bliskog policiji, beživotno telo žene nađeno je u četvrtak, 16. decembra, u krevetu. Prvo se sumnjalo da se radi o prirodnoj smrti, ali je dežurni tužilac naložio obdukciju, koja je pokazala da pokojnica ima slomljenu grlenu i podgrlenu kost, kao i jedno rebro. Posle toga uhapšena je Dragica Mihajlović, njena prva komšinica.

Obe žene živele su same i međusobno su se pomagale. Pokojnica je bila slabo pokretljiva, nosila je štap, a skoro je operisala kuk, pa joj je osumnjičena pomagala.

Motiv ubistva se još ne zna, ali se pretpostavlja da može biti i koristoljublje, jer je pokojnica bila devizna penzionerka. Inače, ona ima dva sina, jedan je u Švedskoj, a drugi u Austriji.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker