LOŠOM RUKOVODSTVENOM POLITIKOM: Opštinski odbor SPS Kučevo doveden pred krah

Opštinski odbor SPS Kučevo je višegodišnjom lošom rukovodstvenom politikom doveden pred krah.

Screenshot/Facebook

Krivac za loše rukovođenje, doživotna predsednica opštinskog odbora u želji, Sanja Vukojević grčevito se bori da zadrži fotelju. Za fotelju se u senci grčevito držala zarad sitnih koristi dok je građane Kučeva sa svojim socijalistima gurala u propast. Ovo je dokazala na poslednjoj sednici skupštine opštine glasajući za kreditno zaduženje opštine i njenih građana od 25 miliona dinara.

Poznata po tome da ide po kučevačkim ulicama i davi narod svojim beskrajnim i besmislenim pričama kojima prazni svoje emotivno smeće, ovaj put je rešila da zloupotrebi i ono malo preostalih dobrih ljudi oko sebe.

U subotu, na pijačni dan u Kučevu, u svom bolesnom maniru jurila je nekadašnjeg člana veća za sport Sašu Bulutića iz Neresnice da bi se sa njim slikala za Fejsbuk. Mladi Bulutić je u sred mandata pobegao na privremeni rad u Švajcarsku iz nemoći da se nosi sa Sanjinim diktatima kako da se glasa na opštinskom veću.

Bulutić, koji je u Kučevu imao neto primanja u visini od 120.000 dinara od svog poštenog rada, gde je živeo u porodičnoj kući u kojoj mu otac nije dozvoljavao da ima nikakve troškove, usled nemogućnosti da se nosi sa pritiscima Sanje Vukojević odselio se u Švajcarsku.

Diplomirani inženjer saobraćaja, napustio je imućno poljoprivredno gazdistvo svog oca Tihomira Bulutića, istinskog socijaliste koji zbog tvrdih ideoloških uverenja u politiku socijalista daje podršku ufoteljavanju Sanje Vukojević.

I kako mu Sanja Vukojević uzvraća zahvalnost za veru u socijalističke ideje? Isto kao i svima ostalima koje besomučno iskorišćava. Oterala mu je sina u inostranstvo.

Bulutić je još jedan u nizu mnogih mladih koji su napustili opštinu Kučevo ne zbog finansijske sigurnosti, već zbog toga što u socijalističko-naprednjačkoj koaliciji nije video svoju budućnost.

Kuća i poljoprivredno gazdinstvo Tihomira Bulutića ostalo je prazno, porodica ožalošćena i osramoćena što pored tolikog truda celog života i imetka stečenog teškim poštenim radom mladi Bulutić je morao da se odseli.

Istini za dušu, dok je bio na funkciju člana opštinskog veća za sport Bulutić je bio nevidljiv. Nakon što je oštro kritikovan od strane Sanje Vukojević kada je tadašnji član veća za ekologiju Slobodan Stokić ispred socijalista sprečio mlade kolege Bulutića i Danijela Jovanovića da ne dođu na sednicu veća na kojoj se većalo o davanju 60.000 Evra Vesni Guski, Bulutić je počeo da muca kada je pokušavao nešto da izgovori na sednicama veća.

Sanja Vukojević je krila pola godine da je Bulutić otišao na rad u Švajcarsku, a onda ga je zamenila nesposobnim Dragomirom Firulovićem Firulom od koga se uplašila da joj ne otme fotelju sa Laletom Vukojevićem. Firulu je nezakonito oduzela odbornički mandat i imenovala ga za člana veća za sport da bi se slikao za Fejsbuk i skupljao zahvalnice.

U subotu na pijačni dan, Sanja Vukojević bez imalo stida i srama opet je iskoristila Sašu Bulutića koji je došao da obiđe svoje najbliže, ne bi li se nasilno slikala sa čovekom koji već godinu dana živi i radi u Švajcarskoj.

Zapanjujuće je koliko Sanja Vukojević bez imalo stida iskorišćava i sramoti porodicu Tihomira Bulutića izrabljujući ih do krajnjih granica za svoje lične interese.

Sanji je Fejsbuk virtuelna realnost koju je sebi stvorila kako bi pobegla od realnosti svog života koji je u potpunom rasulu. Problem je što u tu crnu rupu usisava i dobronamerne, naivne ljude koji ne znaju da kažu ne i da se odupru Sanjinim navaljivanjina..

Pored Bulutića, Sanja je ovaj put navukla i retku preostalu intelektualku Kučeva, Ljiljanu Šoldić čija su se deca takođe iselila iz Kučeva, čiju je rođenu sestru Sanja Vukojević najurila iz Kučeva, a Ljiljana iz ideoloških ubeđenja ne može da proceni da je Sanjin svaki potez samo u njenu ličnu korist.

Truloj kobili, Sanji Vukojević, klecaju kolena pod teretom zlodela koje je činila u prošlosti, pa tako i danas sramoti po ulici retko preostale dobre i poštene građane Kučeva.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. SPS-stranka fosila.Umesto da stranku prepusti mladima Sanja i njeni najbliži partijski saradnici rešili su da je dokrajče ali pre toga da uzmu još koju paricu i neki sendvič ako se SNS smiluje pa im baci kao keru kosku.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker