DA LI GA JE NEKO VIDEO: Smederevac poslao poruku drugaru i nestao bez traga

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva, nestao je bez traga u utorak 29. oktobra nakon što je svojoj porodici rekao da ide u banku.

Časlav Živojinović/Foto: Facebook printscreen

On je nakon toga poslao zabrinjavajuću poruku drugaru da mu čuva oca i brata, što je posebno uplašilo njegovu porodicu i prijatelje.

“Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj… Volim te. Čuvaj mi moje… A onu klošarku… na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom.”

Njegova drugarica ispričala je da takav postupak nije uobičajen i da je danima pre nestanka bio dobro raspoložen.

– Bio je super ovih dana, nikome se nije žalio niti je govorio da će otići od kuće. Za sada znamo da je napisao drugaru poruku, pre toga objavio pesmu na Fejsbuku, ušao u auto i otišao – započinje priču Časlavova prijateljica.

Ona navodi da je ovo prvi put da Časlav bez objašnjenja odlazi od kuće, te da je ovakav njegov postupak začudio sve prijatelje.

– Časlav ima brata i oca koji je bolestan. Odlazak sina ga je slomio i mi, njegovi prijatelji, svaki dan odlazimo kod njih u kuću, trudimo se da što više budemo uz njega, da razmišljamo pozitivno. Nadamo se da će se svakog trenutka pojaviti. Pre odlaska je sve bilo u redu, niko nije mogao da pomisli da će se tek tako otići od kuće – priča zabrinuta drugarica.

(Tpknews.com/Alo!)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker