MISTERIJA U PETROVCU NA MLAVI: Opljačkana zlatara a od lopova ni traga ni glasa!

U noći između subote i nedelje nepoznate osobe opljačkale su zlataru “Pepšić” u Tržnom centru “Stig” u Petrovcu na Mlavi.

Foto: Privatna arhiva

Pljačku zlatare “Pepšić” policiji je prijavila frizerka iz obližnjeg lokala, jer je, po dolasku na posao, videla razvaljena vrata zlatare.

Policija je tokom uviđaja utvrdila da su kradljivci provalili u zlataru i odneli metalni sef težak oko 150 kilograma, sa oko dva kilograma zlata.

– Obili su katanac i vrata na zlatari, ušli unutra i odneli celu kasu sa nakitom. U njoj je bilo samo zlato i nakit, nije bilo srebra. Ne znam kako su kasu mogli da odnesu a da ih niko ne primeti. Za krađu smo saznali od ljudi koji su videli otvorena vrata na zlatari a da unutra nema nikoga – ispričala nam je Milica, majka vlsnika zlatare.

Vlasnik je rekao da se nalazi u teškom stanju i da od uzbuđenja ne može da govori.

Samo je kratko rekao: “Ostavite me molim vas, ne mogu da govorim, loše mi je”.

U okolnim lokalima se čude kako su provalnici mogli da odnesu sef, kad je ulica ispred tržnog centra gde se nalazi zlatara u rekonstrukciji, što znači da lopovi nisu imali nikakvu mogućnost pristupa bilo kojim vozilom blizu zlatare već su morali daleko od zlatare da se parkiraju.

– Ako su uspeli da iznesu tako težak sef, čemu onda mi ostali da se nadamo, kad su im naši lokali mnogo lakši plen – , rekli su vlasnici susednih lokala.

Krađa je prijavljena potvrđeno nam je u Požarevačkoj policiji koja je pokrenula intezivnu potragu za počiniocima ovog krivičnog dela.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker