DAN ODLUKE: Gradištanski odbornici vlasti danas dižu ruke zbog GEJ hotela na Srebrnom jezeru

U fokusu današnje 10. sednice Skupštine opštine Veliko Gradište biće Predlog usvajanja Odluke o izgradnji hotela visoke kategorije za GEJ populaciju u turističkom naselju Beli Bagrem na Srebrnom jezeru.

Foto: Screenshot/M.V.

Pre ove Odluke, odbornici će razmatrati Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Veliko Gradište za 2021. godinu.

Odbornici će raspravljati o Predlogu Odluke o sahranjivanju i grobljima, i Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na Izmenu i dopunu Programa rada Centra za socijalni rad opština Veliko Gradište i Golubac za 2021. godinu.

Razmatraće se o Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na Izmenu i dopunu Plana rada i finansijskog plana Javne ustanove „Sportski centar“ Veliko Gradište za 2021. godinu, kao i o Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na Izmene i dopune Plana i Programa rada Turističke organizacije opštine Veliko Gradište za 2021. godinu.

Odbornici će pred sobom imati i Predloge Rešenja o davanju saglasnosti na Izmenu Finansijskog plana za 2021. godinu Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Majilovac, Osnovne škole „Miša Živanović“ Srednjevo i Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ Veliko Gradište, kao i informaciju o godišnjem izveštaju o merenju i verifikaciji ostvarene uštede za treću godinu garantnog perioda – javno osvetljenje.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker