UPLAŠILI SE SNS MAFIJAŠI! Naprednjaci se redom izvinjavali poljoprivredniku kom su blokirali kuću (VIDEO)

Danas je drugi dan blokade poljoprivrednika, a najveći broj njih koji se uključio u protest dolazi iz Vojvodine.

Screenshot

Do dva sata jutros trajala je drama ispred porodične kuće poljoprivrednika Jovana Jovanova u Bavaništu, koju je blokirala grupa muškaraca, među kojima su bili i lokalni funkcioneri vladajuće Srpske napredne stranke. Incident se završio tek kada su naprednjaci uputili reči izvinjenja Jovanovu i njegovoj supruzi koja je, prema njegovim rečima, bila veoma potresena zbog cele situacije.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi grupa okupljenih muškaraca, među kojima su i funkcioneri naprednjaka s jedne strane i nekoliko poljoprivrednika zajedno sa Jovanom Jovanovim s druge, ispred njegove porodične kuće.

On je od grupe naprednjaka koja mu je blokirala prilaz domaćinstvu, zatražio da mu se svi, ponaosob, izvine zbog toga što su blokadom uznemirili njegovu porodicu, ali i meštane sela.

Jedan iz redova naprednjaka govorio je da nije u redu ni sa njihove strane ovo što su uradili, ali da nisu ni poljoprivrednici dobro postupili jer su otpočeli blokadu puteva širom Srbije.

– Šta smo mi nekome uradili? Nismo nikome ništa! – rekao je jedan od poljoprivrednika.

– Mislim na blokadu – odgovorio je naprednjak.

A onda se umešao Jovanov.

– Pusti ti to. Ti si blokirao moju kuću. Imaš li ti nešto meni da kažeš? – pitao je Jovanov čoveka koji je stajao spram njega.

– Nemam.

– Ne meni, nego mojoj supruzi – insistirao je Jovanov.

– Ja se supruzi stvarno izvinjavam ako smo je doveli u neko stanje stresa. Nismo nasilnici, niti bismo bilo koga povredili na bilo koji način – odgovorio je on.

– Povredili ste je tako jer nije mogla da izađe iz kuće da vodi bolesnu decu. Samo treba da kažete to što treba da kažete. Tebe sam čuo. Ajmo dalje – insistirao je i dalje Jovanov na izvinjenju od strane naprednjaka.

A onda se umešao drugi lokalni naprednjak.

– Što ti sada nas ispituješ ovde? Ja ću da ti kažem. Ja sam danas krenuo za Beograd sa svojom ženom da je vodim na terapiju na Klinički centar, ali nisam mogao, to je kod mene izazvalo revolt. Vi mislite da je u redu kada vi blokirate put, a kada mi blokiramo, onda nije u redu. Ja sam revoltiran građanin, nisam mogao da prođem sa svojom suprugom – rekao je on, a zatim se okrenuo, dok je izvinjenje, konačno, stiglo od trećeg iz njihove grupe.

– Izvinjavam se tvojoj supruzi, duboko se izvinjavam. I ovo vas samo molim: da više nikada ne zloupotrebimo decu u političke svrhe, nikada u životu. Ni za lične sujete, ni za lične ciljeve. To vas molim. Posao radim dvadeset godina, građanski sam lekar u Bavaništu. Nikada nisam otišao u privatni sektor, nikada nisam otišao u kuću da pregledam i da uzmem banku i nikada neću – pričao je on, ali ga je Jovanov ubrzo prekinuo, insistirajući na izvinjenju od svih prisutnih, što je, odmah potom, svako od njih i uradio.

(Tpknews.com/Mediji)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker