BUFALO BIL, UZJAHAO POŽAREVAC: Tatin sin, postavio prijateljicu lejdi Činč za direktora AU Požarevac

Na današnjoj Skupštini grada Požarevca, odbornici su odlučili da lejdi Tanja Činč bude na čelu Apotekarske ustanove Požarevac. Miodrag Stepanović je rekao partijskim kolegama, samo ona i niko više, jer će me slušati i biti pokorna, a već se pokazala kao član skupštine u mom preduzeću.

Foto: M.S.

Poznat po svojim (ne)delima od ranije, Miodrag Stepanović, koga su u mladosti drugari zvali Bufalo Bil, a sada uz pomoć oca Dobrice Stepanovića zvanog Šarov i preko porodice Vučić, od prošle godine, vedri i oblači Požarevcem, odnosno došlo je njegovih pet minuta, pa dokle traje neka traje. Osim što mladi doktor Stepanović kupuje parcele u užem centru grada (kafe Stil i još dva lokala u nizu) da bi gradio stambene objekte, jer pošteno zarađeni novac, mora da se uloži u neki biznis, takođe, uveliko je počeo da kadrira u Požarevcu, a evo svedoci smo kako volšebno u tajnosti i ispod žita, svoju dugogodišnju prijateljicu Tanju Činč, postavlja na čelo Apotekarske ustanove Požarevac.

Inače, Tanja Činč, ima prekrasnu biografiju, završila je Pravni fakultet u Beogradu, radila je kao načelnik službe u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje u Požarevcu, član je skupštine PD Georad. Mnoga muška srca je ova lejdi slomila, iza sebe ima neuspele brakove ili što bi rekli, „savremena žena-par promašenih avantura“, u ovom savremenom svetu to je čak i pohvalno, ima žena petlju i zna šta hoće. Jedna od zapaženijih avantura iz prošlosti bila joj je sa zamenikom tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu Beograd, Bojanom Bojićem. Bila je to jedna savremena romansa, puna sadržaja i turbulencija, čak je morala Bojićeva supruga da podnese prijavu zbog uznemiravanja protiv lejdi Tanje Činč. Posle toga lejdi je krenula u nove pohode i u nova osvajanja, jer svaka savremena žena poput nje voli, uspeh i moć, pa malo li je, da budeš direktor najprofitabilnije ustanove u gradu, kao što je Apotekarska ustanova Požarevac.

Eto, Stepanović kao pravi jahač osvaja, ali na tatinim leđima, vodi kadrovsku politiku grada Požarevca. Dati toliku vlast, tatinom sinu ili poštanskom jahaču Bufalo Bilu kako su ga u školi zvali, postaje zabrinjavajuće. U narodu se kaže “Rodi me majko srećnog i baci me u koprive”, a za Stepanovićev slučaj bi se reklo “Rodi me majko srećnog i tata će mi u ovom trulom sistemu stvoriti, titulu, položaj i bogatstvo”.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker