DRAMA U BEČU: Vlauca iz okoline Žagubice pretio bivšoj ženi da će je ubiti, policija ga uhapsila!

Državljanin Srbije (52) iz okoline Žagubice je uhapšen u četvrtak u Beču nakon što je njegova bivša supruga (41), takođe rodom iz okoline Žagubice, prijavila da joj je navodno pretio da će je ubiti.

Foto: Screenshot/LPD Wien

Kako prenose austrijski mediji, njegova bivša supruga je ispričala policiji da je došlo je do verbalne svađe između njih dvoje u četvrtak oko 18:40 kada je došao da preuzme svoje stvari koje su ostale u njenom stanu.

Ona je policiji navela da je tokom svađe njen bivši suprug pretio da će je ubiti.

Policajci koji su došli po pozivu su privremeno uhapsili 52-godišnjaka u stanu i zabranili mu da komunicira i približava se svojoj bivšoj suprugi, takođe, dobio je i privremenu zabranu nošenja oružja.

Nakon saslušanja, po nalogu bečkog javnog tužilaštva, osumnjičeni je pušten na slobodu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Mene zanima samo to dokle ce zene iz naseg kraja i ne samo naseg iskoriscavati naivne muzeve zarad papira u inostranstvu? Naravno kada srede sebi papire vecina zena pronalazi razlog da stvori problem u braku kako bi se razvele i ostavile iste? Mislim.. muskarci..pamet u glavu…nemojte vise voditi sponzoruse u inostranstvo..zenite se tamo sa zenama koje vec imaju papire.. na taj nacin ce vam brak biti skladniji i duze trajati! 😉
    Sto se tice “vlauce” dragi moji..da neko vredja ostale pripadnike manjina isao bi na robiju..no vlahe dok se ne dosete izgleda svako moze po sopstvenom nahodjenju j****i bez bojazni!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker