DOK KURTI HAPSI SRBE: Strašni kosovski teroristi pušteni na slobodu i predati prištinskim vlastima

Trojica kosovskih policajaca protiv kojih je sud u Kraljevu potvrdio optužnicu i doneo rešenje kojim im je ukinut pritvor predati su na Merdaru prištinskim vlastima, javio je dopisnik RTS.

Foto: MUP/Ilustracija

Pre samo 12 dana uhapšena su trojica pripadnika kosovske policije na teritoriji centralne Srbije. MUP Repblike Srbije na čelu sa ministrom Gašićem je saopštio da su “sprečeni pripadnici kosovske policije da izvrše akciju koja je po svim parametrima predstavlja terorističi čin”. O kojoj akciji se radi, gde je trebalo da se desi, kako da je izvrše – nikad nije, niti će biti saopšteno.

Petar Petković, šef vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju je trojicu uhapšenih nazvao terorističkom bandom. Predsednik Republike je odmah po dobijanju informacije napustio prijem u ruskoj ambasadi i uveče se vanredno – redovno obratio građanima. Poruka je bila da smo na prekretnici da li će izbiti rat ili ne.

Danas su ta trojica strašnih terorista puštena da se brane sa slobode. Tako su ovi teroristi, jedinstveni po tome što su u terorističku akciju krenuli u uniformama policije sa svim dokumentima, postali jedinstveni i po tome što će se braniti sa slobode. Ali, gle čuda, ne za delo terorizma već za to što su bili naoružani na teritoriji Srbije bez dozvole za nošenje oružja…

Na stranu to što je Srbija Vučićevim Briselskim sporazumom prihvatila kosovsku policiju kao legalnu i što su u nju ušli i Srbi sa Kosova, postavlja se pitanje dokle će više režim koristiti svaku situaciju da laže građane, čak i po cenu širenja panike među njima. Jer, sasvim je sigurno, da je veliki broj gledalaca Pinka i čitalaca Alo-a, Informera, Srpskog Telgrafa, Novosti i sličnih zaista poverovao da Albanci hoće da sprovedu terorističke akcije u njihovom gradu. Dokle će više režim koristiti ovakve situacije da lažima napadne svoje političke protivnike kao što je to i ovoga puta bio slučaj?

Sve u svemu. Teroristi su otišli kući. Rat, započet po ko zna koji put je završen. Nije sve u redu? Kurti hapsi Srbe zbog učešća u protestima i navodnih napada na KFOR? Ne brinite, sad će se oglasiti Vučić, ili general Mojsilović ili ministar Vučević i poručiće Kurtiju da ako ne prestane Srbija će reagovati i zaštiti svoje građane. Da li će to nešto promeniti? Naravno da ne, ali će uhapšenima biti lakše kad znaju da se lažni vrhovni komandant sa ekipicom oglasio.

(Tpknews.com/Direktno/RTS)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker