NEUNIŠTIVI ĐAKON IZ BISTRICE: Stravičan udes kod Petrovca na Mlavi, jedna osoba teško povređena! (FOTO)

Na regionalnom putu Petrovac-Krepoljin jutros oko 09:45 sati, dogodio se stravičan sudar između “Lade nive” i “Audi 80” kod sela Bistrice, u opštini Petrovac na Mlavi, u kojem je jedna osoba teško povređena.

Foto: TPKNEWS

Kako “TPKNEWS” saznaje, za volanom “Lade nive” bio je đakon iz sela Bistrice Slobodan Rajković (72) zvani Šok, a za volanom “Audi 80” Miladinović Saša (47) vlasnik Sportske kafane iz Ždrela.

Do udesa je došlo kada je đakon Rajković sa svojom “Ladom nivom” hteo da se sa sporednog puta priključi na glavni put, ne poštujući znak “stop”, tada je u jednom trenutku naišao iz pravca Ždrela Saša sa svojim “Audi 80” i tada je đakon Rajković sa svojom “Ladom nivom” bočno udario u Sašin “audi”.

Očevici tvrde da je scena na putu bila užasna, hitna pomoć iz Petrovca na Mlavi odmah nakon što je dobila poziv u 09:50 sati, ubzo je stigla na licu mesta i pozvala vatrogasce koji su morali da seku “Audi” da bi izvukli povređenog Sašu.

Vozač “Audija” Miladinović Saša (47), ima otvoreni prelom leve ruke, prelom leve butne kosti, žali se na bol u grudima, ima iscepano čelo i zadobio je potres mozga. On je hitno prebačen u Kliničkom centru u Beograd. Dok đakon nije zadobio ni jednu ogrebotinu. Policijski uviđaj je u toku.

U međuvremenu, iz PS u Petrovcu na Mlavi, za “TPKNEWS” potvrđeno je da đakon Slobodan Rajković (72), nije bio pod dejstvom alkohola.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker