SLAVI PROGLAŠENJE SRBA GENOCIDNIM NARODOM: Požarevački-crnogorski izvršitelj, Marko Nikolić, zbriso u svoju ljepu Crnu Goru

Crnogorac Marko Nikolić, javni izvršitelj i biznismen koji je do juče vedrio i oblačio u Požarevcu, sada se retko viđa. Nekada član DS-a, i sa čvrstim vezama u SPS-u, a sada simpatizer SNS-a.

Marko Nikolić javni izvršitelj/Foto: Privatna arhiva/TPKNEWS

Ko upadne u finansijske probleme ima više šanse da se izvuče ako se nađe u “Skaj” prepiskama Veljka Belivuka, nego na meti mafijaške hobotnice izvršitelja.

– Znam da duguje, ali nemoj da ga gasiraš. Slupao je kombi, slomio nogu. Ko ga jebe – navodi se u jednoj Belivukovoj poruci Vladimiru Dimitrijeviću, koji se žalio da mu izvesni Buda kasni s plaćanjem određene robe.

Ne postoji javni izvršitelj koji bi pokazao taj nivo empatije i razumevanja za muke u kojima se nalaze građani, koji su gurnuti u dužničko ropstvo. Dokazi za to objavljeni su u finansijskim izveštajima javnih izvršitelja i na sajtu njihove Komore.

Konkurencija među požarevačkim izvršiteljima je ozbiljnija, ali to ne utiče na prihode Marka Nikolića, koji je prošle godine zaradio 44.225.000 dinara, odnosno 376.382 evra. Mada, uz Nikolića, ističu se i Gordana Damjanović i Pavle Milajić.

Inače, Marko Nikolić koji je poznat po aferi zakupa zgrade JKP “Vodovodu i kanalizacije” u Požarevcu. U jeku pandemije je zaključen štetan ugovor za sve građane Požarevca.

Naime, direktor JKP “Vodovod i kanalizacije” Aleksandar Dimitrijević je najverovatnije pod političkim pritiskom morao da prihvati Nikolićevu cenu zakupa koja je bila dva puta viša od drugog ponuđača. Ugovor je zaključen na deset godina po mesečnoj ceni od 1.287. 098.oo dinara bez PDV-a.

Nikolić je često sedeo u gradskim kafićima sa požarevačkim biznismenima, investitorima i preduzimačima. Gde je bila velika lova, tu je bio Marko Nikolić. Završavao je razne poslove požarevačkim investitorima, a kada je pre dve godine bio uhapšen jedan biznismen iz Požarevca, Nikolić zbrisao u Crnu Goru.

Došao Nikolić da vodi kadrovsku politiku i da zgrće velike pare u Požarevcu, a sada je odjednom nestao. Svoju kancelariju u Požarevcu, pečat i potpis prepustio je na slobodnom raspolaganju njegovoj mafijaškoj organizovanoj bandi da u njegovo ime nastave provaljujivanja u kuće i otimanja imovine ljudima.

Marko Nikolić je jedan beogradski-crnogorski folirant i materijalista sa vezama u SNS-u i to je jedno vreme dobro iskoristio u Požarevcu da se lepo obogati, i sad, hladi noge na svom ljepom crnogorskom primorju, i slavi proglašenje Srba za “genocidni narod”.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker