REKLA KAZALA, ČULA AL NIJE VIDELA: Direktorka i pravnica Doma zdravlja Veliko Gradište, jače i od Vučića! (VIDEO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u utorak sednici Vlade Republike Srbije na poziv premijerke Ane Brnabić, a nakon sastanka, saopštio je nove mere, ali i podelio one olakšavajuće okolnosti.

Levo direktorka Doma zdravlja, desno pravnica/Foto: Privatna arhiva

– Do pre tri dana vođena je bezobzirna kampanja protiv nas što šaljemo decu u škole, a sada je krenula drugačija kampanja, ko će da čuva decu. Mi smo to znali i bili smo spremni. Zato smo doneli odluku da majke dece ispod 12 godina imaju punu platu i mogu da čuvaju svoju decu, bez ikakvih posledica – naglasio je predsednik Srbije.

Međutim, direktorka Doma zdravlja iz Velikog Gradišta dr Ljiljana Stevanović i pravnica Nataša Stojanović Baralić, pravnica, još uvek pod znakom pitanja, odluku koju je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doneo, smatraju kao rekla kazala.

Zaposleni iz Doma zdravlja u Velikom Gradištu tvrde za “TPKNEWS” da već godinama trpe psihički teror od strane direktorke Doma zdravlja i pravnice, a maltretiranje i nepoštovanje je, kako tvrde, kulminiralo od kad je uvedeno vanredno stanje.

Naime, direktorka je preko pravnice zapretila lekarima i osoblju Doma zdravlja koji se nalaze u izolaciji da ukoliko ne prekinu izolaciju i vrate se na posao, svima će da podeli otkaze. Dok majkama koje imaju decu ispod 12 godina i koje su zatražile da ostanu kući da čuvaju svoju decu, na osnovu odluke koju je Vlade Republike Srbije donela, pravnica Nataša Stojanović Baralić, da je ta odluka isto kao i rekla kazala i da za nju ona ne važi sve dok ne dobije napismeno.

Podsetimo se, zbog bahatosti Svetlane S. (44) koja je 6.marta doputovala iz Austrije u selo Češljeva Bara, i iako je imala simptome koronavirusa, ona se slobodno kretala po selu i Velikom Gradištu, a od lekara je krila da dolazi iz zaraženog područja, dovelo je do toga da su tri lekara, jedna medicinska sestra, jedan medicinski tehničar i jedan rendgen tehničar Doma zdravlja Veliko Gradište u izolaciji. Pored njih u izolaciji su i vlasnik privatne zdravstvene ustanove dr Amin Ahmad i njegova sestra.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker