UHAPŠEN MEŠTANIN KURJAČA: Krao akumulatore sa baznih stanica

Požarevačka policija efikasnom akcijom uhapsila je J.S. iz Kurjača, opština Veliko Gradište, koji je osumnjičen da je u više navrata počinio krivična dela teške krađe.

Naime, on se sumnjiči da je na teritoriji opštine Malo Crniće u više navrata obio objekte gde se nalaze bazne stanice svih mobilnih operatera koji obavljaju tu delatnost u Srbiji, i iz njih krao delove, pretežno akumulatore, koje je kasnija po otpadima prodavao.

On, je na taj način mobilnim operaterima pričinio, pored direktne materijalne štete, i štetu na osnovu nemogućnosti da operateri preko tih baznih stanica vrše mobilni saobraćaj, što im je pričinio dodatnu štetu u vidu manjka naplaćenih inpulsa.

Osumnjičeni J.S. je zadržan u zakonitom policijskom pritvoru u dužini od 48 sati, a nakon isteka tog zadržavanja biće predat Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu sa krivičnom prijavom za delo teška krađa, gde će biti saslušan i doneti rešenje o pokretanju istrage, kao i mogućnost da mu se odredi pritvor do 30 dana na osnovu zakonitih razloga.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker