PRAVA DOMAĆICA! Petrovčanka naduvala 2,34 promila, treznila se iza rešetaka!

Pripadnici saobraćajne policije u Braničevskom okrugu su tokom proteklog vikenda, isključili iz saobraćaja trojicu muškaraca i ženu koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola kao i muškarca pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Foto: Ilustracija

Saobraćajna policija je u Požarevcu zatekla vozača (31) koji je upravljao vozilom marke „alfa romeo“, sa 1,46 promila alkohola u organizmu.

Takođe u Požarevcu, patrola saobraćajne policije je zaustavila muškarca (49) koji je vozio „opel zafiru“, sa 2,11 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna patrola policije je u Velikom Gradištu sankcionisala vozača (50) koji je vozio „mercedes“ sa 2,92 promila alkohola u organizmu.

Takođe, prilikom kontrole saobraćaja u Velikom Gradištu, policija je zaustavila vozača (28) „forda“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Pripadnici saobraćajne policije u Petrovcu na Mlavi zaustavili su „opel merivu“ kojom je upravljala žena (41), kojoj je alkotestiranjem utvrđeno da je imala 2,34 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker