POŽAREVAC: Zbog ubistva vanbračnog muža devet godina zatvora

Svetlanu Zarić (39) iz sela Brnjica kod Golupca, Viši sud u Požarevcu osudio je na devet godina zatvora zbog ubistva svog nevenčanog supruga Vlastimira Karapandžića (60).

policija-uvidaj-istraga-mesto-zlocina

U dvorištu porodične kuće pokojnog Vlastimira, Svetlana ga je 29. decembra prošle godine na smrt pretukla u kojoj je već neko vreme živela sa njim.

Odmah posle ubistva Svetlana je prvo obavestila devera da su nju i Vlastimira u dvorištu napali neki nepoznati ljudi i njega tada teško pretukli. Njen dever je odmah obavestio policiju, koja je došla na lice mesta.

U međuvremenu, teško povređenog Vlastimira služba Hitne pomoći prebacila je u požarevačku Opštu bolnicu.

Pošto je od udaraca zadobio teške povrede glave, opasne po život, Vlastimir je hitno transportovan u Urgentni centar u Beograd. Nažalost, i pored napora lekara da mu pomognu, on je 2. januara podlegao povredama.

Za vreme istrage dosta dokaza je ukazivalo na suprugu pokojnika kao osumnjičenu, zbog čega je ona uhapšena.

U nastavku istrage ustanovljeno je da je Svetlana Vlastimira ubila udarajući ga metalnim klinom koji spaja traktorsku rudu i prikolicu.

Svetlana i Vlastimir nisu imali zajedničku decu. Svetlana od ranije ima troje odrasle dece, a on dvoje, ali nijedno od njih ne živi u Brnjici.

Kako su nam rekli meštani Brnjice, Svetlana i Vlastimir često su se svađali. Meštanima Brnjice nije poznato od kada su ovo dvoje počeli da žive zajedno.

Meštani Brnjice su rekli i da su Svetlana i Vlastimir živeli u lošim materijalnim uslovima, jer je jedini izvor zarade bio njegov povremeni rad na seči šume.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker