PRETUKLI MLADIĆA U POŽAREVCU: Da li je Zeljin sin učestvovao u tuči?

U požarevačkoj javnosti jedna od glavnih tema je navodno prebijanje jednog mladića iz okoline Požarevca.

Poprište tuče/Foto: M.V.

Prema javnom pogovaranju njega je pretukao sa još jednim drugom Aleksandar Milojević koji je poznat kao sin Zorana Milojevića Zelje, funkcionera SNS i donedavno koordinatora te stranke za Braničevski okrug.

Prema tim pričama Zeljin sin sa svojim drugom krajem oktobra, oko ponoći, došao je u objekat brze hrane specijalizovanog za jela od pomfrita, koji se nalazi u sokačetu preko puta hotela Dunav i naručio dve porcije pomfrita.

– Pred objektom bio je jedan mladić i nekoliko devojaka koji su čekali u redu. Mladić se obratio malo glasnije da poštuju red rekavši da on i devojke čekaju za hranu, a došli su pre njih. Drug Zeljinog sina uputio je nekolilo uvreda mladiću, našta mu je ovaj uzvratio. Onda su Zeljin sin i njegov drug zaskočili mladića i nekoliko puta ga udarili u predelu glave. Nastao je haos, devojke su vrištale a sukobljeni mladići su se udaljili sa lice mesta. Neko je pozvao policiju koja je ubrzo došla na mesto incidenta i obavila uviđaj. Saslušali su napadnutog mladića koji je krvavog lica rekao da su ga napala dva N.N mladića zbog verbalnog sukoba. Napadnuti mladić je nakon toga otišao do lekara gde mu je ukazana pomoć i gde su mu utvrđene lake telesne povrede – ovako se priča u Požarevcu povodom tog događaja i spekuliše da neko hoće da zataška taj slučaj, iako postoje snimci sa nadzornih kamera.

Tragom te vesti saznali smo da se događaj stvarno desio i da je policija postupila po zakonu gde je pokrenula u saradnji sa nadležnim tužilaštvom predistražne radnje, prikupljanje svih činjenica koji bi rasvetlili događaj.

Prema rečima našeg izvora bliskom istrazi protiv I.P (32) iz Požarevca, druga Zeljinog sina, podnešena je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i pokrenuta istraga.

– Operativnim radom, a na osnovu snimaka skinutih sa nadzornih kamera, utvrdili smo da je I.P. dva puta udario mladića u predelu glave dok, eventualno učešće u tuči Zeljinog sina, na snimku se nije videlo. Oštećeni mladić koji radi u inostranstvu i koji je u zavičaj došao na nekoliko dana, u svojoj izjavi datoj policiji opisao je šta se desilo rekavši da su ga tukla dva mladića koje ne poznaje. Nakon date izjave mladić se vratio u zemlju u kojoj privremeno radi – rekao je naš izvor i dodao da je nakon podnošenja prijava osumnjičeni sa svojim advokatotom došao u Osnovno tužilaštvo u Požarvcu gde je saslušan.

– Osumnjičeni je prvo negirao da je udario mladića ali kada su mu pokazani snimci priznao je da je to uradio rekavši da je mali bio bezobrazan. Ujedno je negirao bilo kakavo učešće u tuči Aleksendra Milojevića. Istog dana sa svojim advokatom došao je i Milojević koji je potvrdio da je kobnog dana bio u društvu sa osumnjičeni I.P i da je bio na mestu događaja ali da nije učestvovao u nikakvom incidentu. Zbog toga i nedostatka dokaza on nije procesuiran. Verujte, nikakvog zataškavanja nije bilo niti će biti i bilo koji počinilac bilo kakvog prekršaja ili krivičnog dela biće gonjen po zakonu, bez obzira ko je i šta je, ali morate znati da nadležni organi rade na osnovu dokaza i relevantnih izjava svedoka, a ne na osnovu rekla kazala. Ako dođemo do još nekih dokaza ili ga oštećeni mladić prepozna, tužilac može da proširi istragu – poručio je naš izvor naglasivši da im posao otežava to što svedoci koji su videli događaj ne žele da svedoče, kao i radnici u samom objektu.

Inače, Aleksandar Milojević pre izvesnog vremena izašao je iz KPD “Zabela“ gde je služio zatvorsku kaznu zbog dilovanja droge.

M. Veljković

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker