ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE: Dva leša vanzemaljaca predstavljeni meksičkom Kongresu (VIDEO)

Novinar i ufolog Haime Mausan predstavio je političarima ono što tvrdi da su dva mala leša vanzemaljaca, preuzeta iz Kuska u Peruu.

Screenshot

Navodni leševi su predstavljeni u kutijama sa prozorima u Meksiko Sitiju, izazivajući uzbuđenje u zajednici teoretičara NLO-a, javlja britanski Independent.

Kako izveštavaju meksički mediji, Mausan je zakletvom svedočio da mumificirani primerci nisu deo „naše zemaljske evolucije“ i da je skoro trećina njihove DNK „nepoznata“.

Na javnoj raspravi, Mausan je američkim zvaničnicima i članovima meksičke vlade pokazao nekoliko video snimaka „NLO-a i neidentifikovanih anomalnih fenomena“, pre nego što je otkrio navodne vanzemaljske leševe.

„Ovi primerci nisu deo naše zemaljske evolucije… Ovo nisu bića koja su pronađena nakon olupine NLO-a. Pronađeni su u rudnicima dijatoma (algi), a kasnije su fosilizirani“, izjavio je on.

Zatim je rekao prisutnima da su uzorke proučavali naučnici sa Autonomnog nacionalnog univerziteta Meksika (UNAM), koji su navodno uspeli da izvuku DNK dokaze koristeći radiokarbonsko datiranje. Tvrdi da je nakon poređenja sa drugim uzorcima DNK ustanovljeno da je više od 30 odsto DNK uzoraka „nepoznato“.

Tokom saslušanja su navodno prikazani i rendgenski snimci uzoraka, a veštaci su pod zakletvom svedočili da se na jednom od tela vidi da unutra ima „jaja“, dok je za oba rečeno da imaju implantate od vrlo retkih metala, poput osmijuma.

Na događaju je bio prisutan i Rajan Grejvs, izvršni direktor „Americans for Safe Aerospace“ i bivši pilot američke mornarice, koji je ranije ove godine govorio pred američkim Kongresom o pretnji koju neidentifikovani vazdušni fenomeni predstavljaju po nacionalnu bezbednost SAD-a.

Mausan je ranije bio povezivan sa tvrdnjama o „vanzemaljskim“ otkrićima koja su kasnije razotkrivena, uključujući pet mumija pronađenih u Peruu 2017. za koje se kasnije pokazalo da su ljudska deca, navodi Independent.

(Tpknews.com/Independent)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker