ZEMLJOTRES U KOSTOLAČKOM SNS-u: Unutarstranački sukobi u redovima naprednjaka kulminirali?!

U petak 25. novembra je zasedala skupština Gradske opštine Kostolca. Na dnevnom redu su se pored usvajanja nekakvih izveštaja našle čak četiri ostavke kostolačkih funkcionera.

Foto: Screenshot Facebook

Da li se to u naprednjačkim redovima vrši dugo najavljivano provetravanje ili je po sredi kulminacija unutarstranačkih sukoba?

Direktorka centra za kulturu Kostolac Jelena Šamanc je podnela ostavku, a šuška se da je zbog sukoba interesa.

Marijana Božić članica veća za sport i svašta nešto. Podnela ostavku iz ličnih razloga. Baš da vidimo koji su to razlozi zbog kojih se podnosi ostavka.

Dalibor Ilić – Burgija, kadar SPS, podneo ostavku sa mesta zamenika predsednika skupštine. Epilog poznat, postao zamenik predsednika opštine, avanzovao.

Darko Grubetić, nesrećni zamenik predsednika opštine, bez stalnog zaposlenja, podneo ostavku na funkciju. Gde li će njega udenuti, nema obrazovanje, nema radnog iskustva, ni stranka ga više neće…

Kao šlag na naprednjačku tortu je kostolački davitelj, Milan Đalović. Pre samo nekoliko nedelja Đalović je bio u centru pažnje kada je svom komšiji Dejanu Banjcu odgrizao polovinu uveta. Letos je Đalović na kostolačkom kotliću takođe bio učesnik incidenta kada je nokautirao svog sugrađanina Vladana Miloševića poznatog kao DJ Sulta.

Foto: Screenshot Facebook

Da li je to konačno Đalović preuzeo liderstvo u kartelu kostolačkih naprednjaka pa se izborio za funkciju zamenika predsednika skupštine. Serdžo ćuti, samo da njega ne diraju…

Sve u svemu, kostolčani, ništa vas više ne može iznenaditi. Toliko o tome koliko vas cene vaši funkcioneri.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker