PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U NJIHOV AUTO: Trudnica iz Maleševa poginula na Boljetinskom brdu

Trudnica Tijana M. iz sela Maleševa kod Golupca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca.

Screenshot/Facebook

Kako nezvanično saznajemo, Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

– Tijana se sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dete. U jednom momentu ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao – priča izvor iz istrage.

– Žena je snažno udarila i preminula na mestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt devojke koja je bila u šestom mesecu trudnoće – navodi izvor iz istrage.

Policija je obavila uviđaj i alko-testom utvrdila da je vozač koji je udario u Tijanu i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

– Pukom srećom, njen suprug i dete su lakše povređeni. Policajci su pokušali da mu što bezbolnije saopšte da je ostao bez supruge i nerođenog deteta, pa su ga uveli u stanicu. Kada su mu rekli da Tijana nije izdržala, uhvatio se za glavu i počeo da jauče “Nema ih više, šta ću ja sada” – objašnjava izvor iz istrage.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker