ZAR OVO NIJE SRAMOTA! Pametni gradištanski odbornici od 11. juna, primaće novčanu pomoć od 5.000 dinara po sednici!

Od 11. juna, pametni gradištanski odbornici primaće novčanu pomoć od 5.000 dinara po svakoj sednici. Međutim, kao što to zanima nas, tako i sve ostale građane, čime su oni to zaslužili???

Kako smo već početkom aprila nagovestili, da naši alavi gradištanski odbornici pored dnevnice koju primaju, zatražili su i naknadu od 5.000,00 dinara po sednici. I naravno, iako ćete se složiti da je nisu zaslužili, oni su je dobili.

Pitamo se: Zašto oni zaslužuju novčanu pomoć od 5.000 dinara po sednici? Da li zbog toga što podržavaju svaku glupost, ili zbog toga što su podržali da se sve proda što je moglo u Gradištu? Sve su to izgleda bogom dani da budu odbornici.

Kada znaju da zatraže novčanu pomoć, što ne kažu kolika su njihova mesečna primanja, jer svi gradištanski odbornici SNS-a rade u Javnim ustanovama. Kulturni centar – Violeta Perić, Turistička organizacija – Suzana Tanasković, JKP Dunav – Vladan Stojković, Crveni krst – Oliver Stojanović, Dom zdravlja – načelnik Nedeljko Vasić, Sportski savez – Vladan Dačić, u komisiji za propise za koju se prima već naknada su odbornici – Vlada Štrbac i Milunka Aleksić, komisija za ujede pasa – Zorica Mladenović, Osnovna Škola Srednjevo – Saša Živković, Srednja škola – Profesor istorije Nenad Mihajlović, OB Požarevac – Jovica Kostić.

Dragi sugrađani, zar zaista ne možete da vidite koga ste sve birali za odbornike, svi bi oni trebali da idu kući da čuvaju ovce, a ne da glasaju.

Kad već imate druga primanja, zašto se dragi odbornici ne bi ste odrekli u HUMANITARNE SVRHE tih 5.000 dinara, kad ste toliko pametni da odlučujete o sudbini naše dece. Zašto malo ne zastanete i stavite prst na čelo umesto što dižete dva, i pogledate malo oko sebe, da vidite koliko je otišlo dece i ljudi preko, iz Gradišta i sa sela, da rade zbog vas koji dižete ta dva prstića. Zašto taj novac ne bi ste usmerili na školovanje dece, stipendije, zašto se dragi odbornici ne bi ste odrekli naknade, valjda vam je i to malo. Pomnožite samo, mesečna plata + 5.000 po sednici, i još razne komisije, ZAR TO NIJE SRAMOTA?!!!!

Bilo bi bolje da se pozovu pametna deca da budu odbornici, pa da budu stimulisani na rad, njima treba da se da naknada za sednice, a ne ovima ovde što prodaše sve.

Gde su sve te obećane fabrike gde bi mladi mogli da rade, kad će da se otvore, da omladina ostane ovde a ne da svoju budućnost traži u tuđini. Zar vas nije sramora kad prođete gradom, sve ste uzeli i prodali što se može prodati?

Stiglo je vreme da pokupite svoje prnje i odete kući, a, da pustite decu da rade, NEMOJTE VIŠE DA KRADETE OD TE DECE!!!

Apel svim građanima iz gradištanske opštine, da od sada pa nadalje, pazite dobro za koga ćete da glasate, jer je ovo poslednji VOZ!

SVAKA POMOĆ JE DOBRODOŠLA! UDELITE NEKI DINAR ZA GRADIŠTANSKE ODBORNIKE…

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Evo moja odbornicka grupa ce se odreci do zadnjeg dinara svog odbornickog honorara (dnevice) ako Vi, gospodine Nikogovicu iznesete u javnost kolika su Vasa primanja, cime se bavite, dokazete poreklo Vase imovine, koji fakultet ste zavrsili i objavite Resenje RRA sa dozvolom za rad.
    Lako je sedeti na Topolovnickoj plazi u Trstu nakon naporne radne nedelje i kritikovati druge, a da sami nista niste ucinili po pitanju MOG grada.
    Cuvajte svoje selo i planirajte izgradnju nove stale. Vreme je. Komsija je podigao dve.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker