“PRAVAC, PA ONDA LEVO, GORE KA BRDU”: Seljak iz Bistrice se žalio što nema put, Vučić viknuo na njega (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u utorak u Petrovcu na Mlavi, a tokom njegove posete ovom gradu došlo je i do rasprave sa meštaninom obližnjeg sela, koji se prvom čoveku države požalio da nadležni 10 godina obećavaju put, ali da njega nikako nema. I to je izazvalo burnu reakciju Vučića, koji je u jednom trenutku viknuo na starijeg gospodina.

Foto: Tanjug

Naime, tokom obraćanja Vučića začuo se povik meštanina Bistrice, sela kod Petrovca na Mlavi, koji je uzviknuo da ljudi u ovom selu nemaju put, iako im to obećavaju 10 godina.

– Gde ti to obećaju put? A pre toga je, je li bio put 70 godina, pa je neko došao i rasturio ga? – rekao je Vučić povišenim tonom.

Potom je krenuo da ispituje meštanina Bistrice kakav put je potreban.

– Gde ti je Bistrice? 10 kilometara odavde? – pitao je Vučić, kome je meštanin opisao put “pravac, pa onda levo, gore ka brdu”.

– E, ako je pravo, onda u redu – sa dozom podsmeha je rekao predsednik Srbije.

– Za gde ti treba put iz Bistrice? Kakav je sad put – tri, četiri, pet metara? Kol’ko ti je širok, bre, put?

Kada je meštanin odgovorio da je Bistrici potreban “normalan put”, Vučić ga je pitao “koliki je to normalan put”.

– Šta kaže običan narod, to mi reci? Je l’ traži običan narod taj put? – pitao je predsednik Srbije, pa je nastavio:

– I koliko kilometara treba da se uradi?

Kada mu je meštanin odgovorio da se radi o tri kilometra, Vučić se okrenuo ka ministru saobraćaja Goranu Vesiću i pitao ga koliko je novca potrebno za taj put.

– Znaš koliko je to u parama? 45,50 miliona. Rekli su da će da urade, nego moram ja malo da kukam, kao što vi kukate meni, da kukam ja malo i vama za pare – završio je predsednik ovu diskusiju sa meštaninom Bistrice.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Narode samo vi delite ordenje i dukate lažovu a on neka id vas pravi majmune. Samo mu pevajte hvalospeve jer dok on nije došao na vlast vi ste išli goli i nosi po šumama a lečili vas vrači i hodali ste kozjim stazama jer niti su postojali puteva nit je bilo ičeg u Srbiji. Svo blagostanje ovog sveta doneo vam Vučić.

  2. Priča Vučić u petrovačkoj prčvari zvanoj “Košuta”:
    — E, kada smo onomad dolazili iz Niša, svratili smo u neko Lapovo, je*** li ga gde je to, ni na karti ne bih mogao da nađem..
    — Aaa, pa to ti je malo desno gore od Kraljeva, a dole od Ljiga, valjda..
    — Aaa, sad znam otprilike…

  3. Pazite koja pratnja Vucic i Nedinic bosanci, Jokic i Drobnjak crnogorci. Jel to medjunarodna delegacija bila u Petrovcu na Mlavi?

    1. Lolo, ako na Google otkucaš:”Vučić Šiptar”, naći ćeš više tekstova gde piše da je navodno Vučićev biološki otac Fahri Musliju, albanski novinar i kolega sa posla Vučićeve majke. Mogu se videti Vučićeve i Muslijuove fotografije, pa sličnost neka svako proceni sam. Čudi me da Vučić nije naredio brisanje tih tekstova i fotografija.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker