DOŠAO KOD SESTRE U ŽAGUBICU: Prvo su mi rekli da nemam koronu, a posle tri dana kažu da sam zaražen

Nakon što sam se 28. marta vratio iz Grčke, bio sam u karantinu u Bujanovačkoj banji, gde su me testirali. Prvo su mi rekli da je test negativan i da nemam koronu i pustili me, da bi me posle tri dana pozvali i rekli da sam ipak zaražen!

Foto: Privatna arhiva

Ovako priča Goran D. (51), rodom iz Vrbasa, koji već 20 godina živi u Kavali u Grčkoj, a nedavno se zbog poslovnih obaveza vratio u Srbiju. I od tada je u neizvesnosti i strahu da li je zaražen i da li je nekoga zarazio, s obzirom na to da je iz Bujanovačke banje otišao kod sestre u selu Izvarica kod Žagubice.

– Izgleda da je došlo do greške! Vratio sam se 28. marta i uradili su mi test u karantinu u Bujanovačkoj banji. Posle tri dana su me pustili i rekli da sam negativan. Otišao sam kod sestre i zeta, da tamo budem u karantinu, međutim, posle tri-četiri dana su me zvali i rekli mi da sam ipak zaražen. Tražio sam da me hitno prebace u bolnicu, pošto sam kod sestre koja ima četvoro dece – ispričao je Goran D.

PANIKA U HOMOLJU: Zbog propusta nadležnih, pola opštine Žagubice zaraženo koronavirusom!?

On je dodao da je prvo bio na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde mu, kako je naveo, ništa nisu našli, ali su ga na njegovo insistiranje prebacili u bolnicu na Zvezdari.

– Sada sve analize idu iz početka i čekamo rezultate. Hoću da budem siguran i da znam da li sam zaražen ili nisam! Nemam nikakve simptome baš, ni prehlade, ni nikakve druge. Zdravo se osećam. Nakon povratka u Srbiju bio sam u kontaktu sa sestrom, zetom, njenom decom i jednim taksistom, ali niko od njih nema nikakve simptome, svi su dobro – naveo Goran D.

On naglašava da nije bio u kontaktu ni sa kim ko je zaražen, kao i da do njegovog dolaska u Srbiju u Kavali nije bio zabeležen nijedan slučaj korone:

– Bio sam u hotelu u Makedoniji sedam dana, ali sam izlazio samo po hranu. Ne znam šta se dešava, ali ukoliko je došlo do greške, tužiću te koji su pogrešili! – kaže Goran D.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker