ZAJEDNIČKA AKCIJA: Omladinsko Udruženje i roditelji uređuju školsko dvorište u Kisiljevu (FOTO)

Omladinsko Udruženje Kisiljevo i roditelji za nepuna dva dana ofarbalo skoro 100 metara školske ograde, školske dekoracije, golove, ljuljaške i klackalice.

Pored akcije farbanja, napravljene su i dve klupe i uklonjena velika grana koja je pukla i pretila da padne nekome na glavu.

Takođe, u Kisiljevu pojedini roditelji dobrovoljno svakog meseca prilažu u zajedničku kasu deo novca kako bi imali za dalje radove. Sledeći problem koji treba ubrzano rešiti ali samo uz pomoć svih ljudi dobre volje je grejanje u školi, jer deca za vreme nastave sede u jaknama jer je veoma hladno, i zbog toga je česta pojava da se deca i prehlade pa odsustvuju sa nastave. Potrebno je da se sakupi novac da bi se dodao još neki radijator i eventualno uraditi stiropor izolaciju na plafone.

Zato Omladinsko Udruženje Kisiljevo moli sve ljude dobre volje za dobrovoljni prilog kako bi ovaj problem rešili pre mrazeva.

Sve zasluge na uspešnoj akciji idu ovim sjajnim ljudima: Milošu Đuri, Saletu i Mireli, Maji Bećinoj, Sneži, Ivani Veličković, Daci Ivković, Deniju, Guni, Aleksi Raniću, Mladenu Supi, Zori, Miri, Sladinki i N.N.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker