MIŠIJA RUPA: Univerzalno skrovište za požarevačke medije i opoziciju!

Gde su se sakrili požarevački mediji i opozicija na mirnom protestu građana kod Miloša u parku protiv covid pasoša-ausvajsa?

Foto: TOG-Požarevac

“Delibaša, carski delijo, ti imaš kud i na drugu stranu, a ja nemam kuda, nego tuda, pa u život ili smrt.”

Miloš Obrenović stidi se mnogih od Vas, iz prošlosti i sadašnjosti. Uništili ste mu Požarevac, uništavate sve što je ostavio iza sebe, u Požarevcu vlada totalna rasprodaja starog Požarevca, zarad vaših materijalnih stvari. Dragi mediji, opozicijo, kao i vladajuća stranko, zaboravili ste da je Miloš bio otac “moderne Srbije”, vođa Drugog srpskog ustanka i vrhovni knez Srbije od 1815. godine. Borio se uporno i diplomatskom borbom kako za Srbiju tako i za Požarevac.

Mic po mic, opozicijo, vladajuća stranko i mediji nema Vas ni za “pelcer”. Pojavićete se pred izbore “vratolomno” od vrata do vrata, sa kesicom u ruci, upaljačima i hemijskim olovkama i flajerima sa vašim likovima, da nam ponudite sebe kao nešto najbolje što nam predstoji u budućnosti. Iza Vas će biti svi lokalni mediji, utrkujući se ko će novog BOSA- Baju-predsednika da uslika što bliže i što bolje.

Građani Vas pozivaju kao sugrađane pored kojih prolazite, dišete i živite vašim životima ne obazirući se na one koji vas plaćaju da budete “BAJE”. Mi, obični građani Vas pozivamo da dođete kod Miloša, da mu se poklonite i kažete mu: “hvala Miloše, što si nam ostavio grad u amanet.” Mi Vas pozivamo u “nepolitičku” protesnu šetnju. Mi građani znamo da trenutno nemate interesa da se sa nama okupljate, da nas bodrite, da stanete uz ugostiteljske radnike, kod kojih veoma često provodite vreme i gde budžetskim potpisom potpisujete ono što ste pojeli i popili kod njih. Svesni ste vi da kod Miloša u parku ne možete da pričate bajke jer ste vi prave stvari naučili da bojkutujete. Što je najgore, naučili ste i da bojkutujete narod koji vas plaća.

Mi građani Vas pozivamo i da vam jasno i glasno kažemo da ne pristajemo na vaš terorizam, da ne pristajemo ni na kakve ucene zvane covid pasoš.

Kod Miloša Obrenovića u parku, ispred skupštine nema vođe, nema lidera, nema praznih obećanja. Kod Miloša Obrenovića u parku na protesnoj šetnji protiv “ausvajsa” svi su isti-nema diskriminacije. Svi imaju pravo na reč, govor, samo nemaju pravo na ličnu promociju.

Možda Vi, opozicijo, vladajuća stranko, mediji, želite sukobe sa policijom, pendrekom u glavu, da gutate suzavac i da vam skače adrenalin. E toga kod Miloša Obrenovića u parku nema. Ovde su svi dobro došli, vakcinisani i ne vakcinisani, siromašni i bogati, pozicija i opozicija.

Ovi naši protesti su protiv oduzimanja demokratije, protiv vređanja inteligencije, protiv ispiranja mozgova, protiv covid ausvajsa.

Kod Miloša u parku nema štandova, nema slikanja za medije jer i mediji su u mišijoj rupi iako ih narod plaća. Dosta nam je mraka, dosta nam je političkih sujeta. Mi građani imamo više ciljeva od Vas, mi nismo poslušnici mladih Beograđana koje vi sa vlasti morate da slušate. Mi tražimo da prestanete, da nas više, i jedni i drugi “mažete i lažete”. Vreme je da i jedni i drugi skinete maske i da poslušate glas razuma, da poslušate vaše građane koji vas plaćaju (doveli ste ih i jedne i druge do prosjačkog štapa).

Želimo da živimo bez torture, bez ausvajsa. Svako neka radi po svojoj savesti.

(Tpknews.com/M. Joneker)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker