GLUMAC BRUTALNO PRETUČEN: Lekari se bore za njegov život

Vasu Spasojevića (72), glumca koji je penziju stekao u zaječarskom pozorištu, brutalno je pretukao komšija u njegovoj kući u Gamzigradskoj banji.

Vasa Spasojević / Foto: Privatna arhiva

Misleći da ga je ubio od batina, sused je onesvešćenog glumca izvukao iz kuće i počeo da ga vuče ka obližnjoj šumi, u nameri da mu tamo sakrije telo ili ga zakopa. U tome ga je, međutim, sprečila policija, koju je pozvao jedan od meštanina tog sela koji je slučajno video šta se dešava.

Kako saznajemo nezvanično, jer zaječarska policija već nekoliko puta ne obaveštava javnost o ovakvim i sličnim događajima, glumca je prebio komšija, star oko 50 godina, koji je Spasojeviću dugovao novac.

– Svi smo znali da vasa od svog suseda potražuje novac, ali mu ovaj pozajmicu nikako nije vraćao – pričaju meštani Gamzigradse banje. – Vasa ga je tužio i dobio na sudu, pa mislimo da je to bio razlog što ga je naš sused, poznat kao nasilan čovek, brutalno prebio –.

Po nepotvrđenim informacijama, sused je upao u Vasinu kuću i počeo da ga tuče. Od silnih batina, glumac se onesvestio, a komšija je pomislio da ga je ubio.

– Video sam suseda kako vuče vasino telo ka šumi – priča očevidac, uz molbu da mu ne pominjemo ime. – Odmah sam pozvao policiju koja je brzo stigla i spasila Vasu sigurne smrti –.

Spasojević je odmah prebačen u zaječarsku bolnicu, gde mu je ukazana prva pomoć. Međutim, povrede glave su bile takve da je odmah odvežen u niški KBC gde se lekari bore za njegov život.

Spasojević je, inače, pre deceniju bio osuđen na dva meseca zatvora jer je pretio da će bombom razneti Boška Ničića, koji je tada bio gradonačelnik Zaječara. Tada je ustanovljeno da je vasa te pretnje upućivao u pripitom stanju, kao i da nema oružje. Na sudu se branio time da će prvog ćoveka Zaječara ‘’ubiti g…. motkom’’.

Protiv napadača na Spasojevića, za koga se samo zna da ima oko 50 godina, jer policija o ovom događaju ćuti, je određen pritvor do 48 sati.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker