3 RANJENA POLICAJCA: Vlajna iz okoline Petrovca na Mlavi napravila haos u centru Beča!

Tri uhapšene osobe, tri ranjena policajca, uništen policijski automobil i takozvana motorola – epilog su incidenta koji se dogodio u noći između ponedeljka i utorka u centru Beča.

Foto: Ilustracija

Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, a izazvala ga je 21-godišnja pobesnela državljanka Srbije iz okoline Petrovca na Mlavi.

Sve je počelo kada su policajci došli na intervenciju zbog razjarene 21-godišnje državljanka Srbije, koja je urlala i udarala jednog muškarca nasred ulice. Policajci su pokušali da joj stave lisice na ruke, a njeno privođenje je razljutilo grupu muškaraca koja je u tom trenutku izlazila iz obližnjeg noćnog kluba.

Uhapšena državljanka Srbije je, kako prenose austrijski mediji, sve vreme psovala i više puta je pokušala da udari policijskog službenika. Kada je jedan od policajca uspeo da smiri ženu i pokušao da joj veže noge, ona ga je više puta šutnula u čelo, usled čega je zadobio podlive na glavi.

Ubrzo nakon tog incidenta, iz kluba je izletelo još muškaraca, za koje potparolka tamošnje policije nije znala da objasni u kakvoj su vezi sa uhapšenom ženom. Između 20 i 25 muškaraca zahtevalo je od policije da ženu ostave na miru.

Videvši da situacija postaje sve nategnutija, policajci su pozvali pojačanje od 14 kolega kako bi se pobesnela grupa obuzdala.

Jedan 25-godišnjak za kog se sumnja da je iz Srbije i jedan 28-godišnji Austrijanac pokušali su u tom metežu da uvuku policajce u svoju grupu i fizički nasrnu na njih, pri čemu je jedan od njih dvojice strgao takozvanu motorolu sa policajčevog opasača i uništio je.

POLOMILI VRATA POLICIJSKOG AUTOMOBILA

Austrijanac (28) i 25-godišnjak su potom uhapšeni i smešteni u policijski automobil. Međutim, na putu do policijske stanice stariji muškarac je nastavio da besni, divlja i uništava unutrašnjost vozila, prilikom čega je polomio vrata automobila. Zbog toga je po uhapšene moralo doći novo policijsko vozilo.

Inače, kod starijeg muškarca pronađen je beli prah za koji se pretpostavlja da je kokain i protiv mladića će biti podneta prijava zbog nedozvoljenog posedovanja droge.

(Tpknews.com/Salzburg24.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker