ŽAGUBICA: Nastavak uređenja seoskih puteva u Laznici (VIDEO)

Lokalni i seoski putevi i ulice čije je sređivanje vodeći prioritet rukovodstva opštine Žagubica, uređuju se planiranom dimnamikom, a vremenski uslovi u drugoj polovini meseca oktobra pogoduju putarima, te se završni radovi izvode bez problema.

asvaltiranje_ulice_pored_groblja_u_laznici

Tako su u selu Laznica 24. oktobra okončani radovi na asfaltiranju Grobljanske ulice,a teren su obišli zamenik predsednika opštine Žagubica Predrag Ivković i direktor Direkcije za izgradnju i razvoj Milan Simić.

Po rečima zamenika predsednika opštine Žagubica, dužina ulice koja je asfaltirana iznosi 300 metara. Deo novca participirali su građani, a deo lokalna samouprava u odnosu 50 : 50.

„Nakon ove ulice sledi uređenje ulice u selu Milanovac, gde takođe deo novca participiraju građani, i asfaltiranje parkinga kod zgrade Starog Doma kulture i Pčelarske zadruge u Žagubici“, istakao je Ivković.

Asfaltiranje ulice pored seoskog groblja u Laznici koje su participacijom pomogli meštani, završeno je pre zime, kako je i obećano, što je za stanovnike ove ulice itekako značajno. Meštanin Ratko Šćopulović, rekao je da je zadovoljan izvedenim radovima i istakao da se na asfaltiranje „Grobljanske ulice“ čekalo duži niz godina.

Još jedna ulica u Laznici čije je sređivanje predviđeno planom lokalne samouprave, završena je u potpunosti,a do kraja građevinske sezone, dok vremenske prilike budu dozvoljavale, planirano je još dosta aktivnosti i po ostalim naseljima u žagubičkoj opštini.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker