HOROR U ITALIJI: Srbi u Vićenci su oteli, opljačkali, tukli i silovali maloletnu Nigerijku (17)

Bojan Đorđević (35) i Vladan Zukanović (35), poreklom iz Srbije, uhapšena su u Italiji zbog sumnje da su u nedelju rano ujutru oteli i silovali tinejdžerku (17) iz Nigerije u okolini Vićence.

italija-karabinjeri

Kako prenose italijanski mediji, dvojica Srba, od kojih jedan živi u Kaldonju, dok se drugi vodi kao beskućnik, su presrela emigrantkinju iz Afrike u Vićenci i na silu su je doveli u kuću jednog od osumnjičenih u Kaldonju.

– Muškarci su žrtvu tukli i naizmenično silovali. Nakon seksualnog iživljavanja uzeli su joj torbu sa novcem i mobilni telefo. Pretili su joj da ne sme nikome da kaže šta se desilo, jer će je ubiti. Nesrećnu maloletnicu su nakon višesatnog zlostavljanja izbacili iz kuće na ulicu – rekao je izvor iz istrage medijima.

Nesrećnu Nigerijku su 21. novembra u zoru našli slučajni prolaznici kako baulja pored puta.

– Bila je polugola i izbezumljena. Imala je vidljive modrice po nogama. Kada je čoveku koji ju je našao ispričala šta joj se dogodilo, on je odmah alarmirao policiju. Policija je brzo identifikovala i uhapsila napadače. Njima je određen pritvor – prenose mediji.

Srpski državljani, od kojih jedan nema stalno boravište u Italiji nalaze se u pritvoru. U stanu jednog od njih pronađen je telefon maloletnice, dok je njena odeća bačena u kontejner u kome se odlažu stvari namenjene za dobrotvorne svrhe.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker