Novi asfalt u Starom Kostolcu (VIDEO)

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović obišao je sa svojim saradnicima, i predsednikom Gradske opštine Kostolac Ivanom Savićem, radove na asfaltiranju u selu Stari Kostolac.

asfaltiranje-stari-kostolac

Ova investicija je vrednosti 10 miliona dinara a asfaltira se 800 metara puta i 500 metara trotoara.

Gradonačelnik Bane Spasović je najavio da će se radovi u Starom Kostolcu odvijati u tri faze i da je ukupna procenjena vrednost radova od 35 do 40 miliona dinara. Ove godine biće asfaltirano ukupno 15 km puteva na teritoriji grada Požarevca što je skoro duplo više nego prethodne godine, paralelno sa asfaltiranjem pošljunčiće se 10 kilometara nekategorisanih puteva istakao je Spasović i dodao da je čak 70 000 kvadratnih metara asfaltirano puteva i trotoara.

Ivan Savić predsednik GO Kostolac rekao je ovom prilikom da se ove godine investiralo u svim naseljima na teritoriji gradske opštine Kostolac i da će se tako nastaviti ubuduće. Savić je još dodao da ovaj put nije rađen tridesetak godina već je samo održavan.

Direktor direkcije za izgradnju grada Požarevca Mitar Karadžić kaže da se pored radova u Starom Kostolcu koja je jedna od većih investicija, trenutno se asfaltira i u ulicama Slovenska, Bate Bulića, Novosadska i Voje Vujovića u Požarevcu, a započete su i velike investicije kao što je uređenje Knez Miloševog Venca i Šumadijske ulice. Karadžić još dodaje da će se započeti sa radovima još u 7 sela i još dve ulice u Požarevcu.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker