VUČIĆ NAPAO NEDINIĆA U KOŠUTI: “Misliš samo na fotelju, a šta je s narodom?!”

Uzburkane političke vode odjekuju nakon događaja u Petrovcu na Mlavi. Nakon svečanog otvaranja novog/starog mosta koji je trebao simbolizovati prosperitet i napredak, Aleksandar Vučić nije štedeo reči kada je verbalno napao predsednika opštine Duška Nedinića zbog korupcionaških aktivnosti koje potkopavaju integritet opštine, ali kako tvrdi izvor Mileta Sove i države i stranke.

Screenshot

Blaga kritika dogodila se pred očima građana, a zabeležena je i objektivima novinarskih kamera.

Međutim kako prenosi izvori Mileta Sove iz restorana Košuta koji su želeli da ostanu anonimni, Vučić je Nediniću za stolom rekao sledeće: “Otvorena pljačka ruši sve za šta se zalažemo kao stranka i kao država!”, uzviknuo je Vučić u trenutku oštre konfrontacije sa Nedinićem.

Goran Vesić je, kako prenose, za stolom dodao da je toliko novca završilo u privatnim džepovima, a da toliko malo dato za projekat mosta da ga ne bi iznenadilo da se most dogodine uruši.

Prema izvorima Mileta Sove, Vučić je stekao pristup podacima koji ukazuju na ozbiljne nepravilnosti i krađe u opštini, a ta saznanja su ga navela da osudi Nedinića obraćajući se građanima sa rečima koje su šokirale prisutne.

U restoranu se, kako kažu, moglo čuti i: “Očekivao sam da ćemo se suočiti s teškoćama, ali ovo je izvan svake razumne granice!”, rekao je vidno razbesneli Vučić

Svedočanstvo izvora Mileta Sove sugeriše da se Nedinić suočio s očiglednim nezadovoljstvom Vučića. Izvori bliski Nediniću tvrde da je on u razgovoru s predsednikom pokušao objasniti svoje postupke, naglasivši da lokalno stanovništvo ima drugačije prioritete i da je, kako je rekao, “narod sklon da bude prevaren i nije baš sklon dubokim analizama”. Ovim se sugeriše da su meštani Petrovca na Mlavi neinteligentni i da vole da budu pokradeni.

U završnim trenucima konfrontacije u restoranu, Vučić je, kako kažu, izjavio da neće ponovno posetiti Petrovac sve dok Nedinić ostaje na čelu opštine.

Narod koji se okupio je izrazivši svoje neslaganje s Nedinićevim postupcima, izviždao lokalnog lidera, dok je Vučiću upućeno burno odobravanje u vidu aplauza.

Analitičari i politički stručnjaci već su započeli široku raspravu o mogućem ishodu ovog događaja. Očekuje se da bi oštre kritike i daljnji pritisak mogli dovesti do smene Duška Nedinića s pozicije predsednika opštine.

Srbija se tako našla usred turbulentnih političkih događanja, a budući koraci će zasigurno imati dalekosežne posledice kako na lokalnom, tako i na nacionalnom nivou.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

7 Komentari

  1. Predsednik opštine Petrovac na Mlavi je mala maca za Acu Karatistu iz Kučeva ali iza Ace Karatiste stoji bata Andrej i ministar odbrane kao i kum Boske zato ga niko ne dira. Aca se javno hvali time.

  2. Tom Aci neće ni sveti Petar pomoći kad mu bude došlo vreme, a ni ostali pored njega neće da beru ljubicice i visibabe na Jelenoj steni na prolece, već će da malo da čiste štale na ergeli u Ljubicevu.

  3. Vrana vrani ne vadi oči. Sve je to samo predstava za narod i ništa više. A narod glup pa poverovao u Vučićeve laži po milioniti put.

    1. … i eto tako, malo će revidirati potrošeni budžet i biće za Vesaćija i Vućićija…nije lepo da kapo di tutti kapi ostane bez svog dela

  4. Ovaj ga kao oštro kritikuje i onda sledi jos veće čišćenje budžeta u korist bratije. Populizam na delu, a ko je postavio Nedinica, pa Vucic. Nije Nedinic kriv ako ne krade dovoljno nego njegov nadredkeni. Ivan nejaki praznoglavi ne se da se pojavi vodji na oci. Dečko je u vrhu stranke sinonim za glupost i neznanje. Ovako enormnu kradju na svim nivoima ne bi izdržali ni Svajcarci.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker