VELIKO GRADIŠTE: Druga sezona kampa "TEO4" na Srebrnom jezeru, šest smena za dečake i devojčice

Posle više nego uspešne prve sezone i stotine klinaca koji su dobili osmeh i košarkaško znanje na „TEO4“, najbolji internacionalni košarkaški kamp u Srbiji već ove jeseni počinje da otvara vrata i za sledeću sezonu, sledeće leto.

Teo4-air-1

– Iza nas je više nego uspešna prva godina rada, prvo leto i već sada počinjemo pripreme za novu sezonu koja će za nas početi nešto ranije i završiti se nešto kasnije. Novina je i da ćemo ovoga puta oformiti grupe samo za devojčice, jer smo imali veliko interesovanje nežnijeg pola za TEO4. Radimo i na osavremenjivanju svih terena, ali o tome neću mnogo da pričam dok ne krenu radovi jer će javnost tada imati prilike sve da vidi – kaže kapiten Srbije Miloš Teodosić, koji pored puno obaveza u dresu moskovskog CSKA, šampiona Evrope, stiže da isprati i sve aktivnosti u vezi sa košarkaškim kampom.

Već od 1. oktobra svi zainteresovani dečaci, a ovoga puta i devojčice, moći će da se prijave za kamp na Srebrnom jezeru koji će trajati od 23. juna do 10. avgusta.

Pripremiljeno je šest smena (23.06 – 01.07, 01.07 – 09.07, 09.07 – 17.07, 17.07 – 25.07, 25.07 – 02.08, 02.08 – 10.08) pod nadzorom vrhunskih stručnjaka i uz učešće kako Miloša Teodosića, tako i još mnogo poznatih i priznatih aktuelnih košarkaša, Miloševih prijatelja.

– Mnogo su mi pomogli drugovi i saigrači. Kum Krle (Nenad Krstić), pa redom Bogdan, Radulja, Stefan i svi ostali… Hvala im od srca. Zajedno smo uživali u dečijem osmehu i verujem da ćemo još dugo uživati. Želim svim mojim drugovima da svako otvori po jedan kamp pa da pomažemo nekim novim šampionima da dođu do velikih uspeha – kaže Teo.

Promena na kampu “TEO4” će biti puno za novu sezonu ali način prijavljivanja ostaje isti. Svi zainteresovani dečaci i devojčice od 9 do 17 godina mogu da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.teo4.rs i tako dođu do svog mesta na kampu koji je letos bio pravo košarkaško osveženje.

TPKNEWS/B.O.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker