OBRT U ISTRAZI: Miloš S. (30) nije zgazio Srpkinju (22) u Beču, autom upravljao neko drugi! (VIDEO)

Portparol bečkog državnog tužilaštva Nina Busek (N. Bussek) izjavila je da je dosadašnja istraga pokazala da ne postoje dokazi da je uhapšeni Miloš S.(30) upravljao vozilom, kojim je u nedelju namerno pregažena Srpkina Sanja L. (22), zbog čega je tužilaštvo odlučilo da ga pusti iz pritvora.

sanja-l-bec 1

Međutim, policija i dalje sumnja da je tridesetogodišnjak učestvovao u ovom krivičnom delu. Pripadnici policije u interesu dalje istrage ne žele da objavljuju detalje. Tridesetogodišnji Miloš S. je na saslušanjima negirao sve optužbe. Njegov advokat Elmar Kresbah (E. Kresbach) potvrdio je, da je vozilo kojim je udarena i teško povređena Srpkina Sanja L., vlasništvo njegovog klijenta, ali da se Miloš S. nije nalazio u kolima u trenutku udesa.

„Moj klijent je dao informacije o licu, koje je najverovatnije upravljalo vozilom“, izjavio je Kresbah. Kresbah je naveo, da je Miloš S. te večeri dosta popio zbog čega nije hteo da seda pijan za volan, i da je već pri dolasku u diskoteku drugo lice upravljalo njegovim “pežoom”. On je takođe izjavio, da njegov klijent nije poznavao žrtvu i da je sa njom razmenio tek nekoliko reči.

“Prema navodima obezbeđenja nekoliko muškaraca je razgovaralo i flertovala sa devojkom“, izjavio je Kresbah. Da podsetimo incidentu u nedelju ujutro prethodila je svađa u poznatom klubu u kojem se uglavnom okuplja omladina sa Balkana. Srpkinja se posvađala sa nekoliko muškaraca u diskoteci, pošto ju je jedan od njih uporno kako je rekla “smarao”. Ona ga je odbijala, ali je on bio uporan.

Jedan prijatelj devojke uspeo je u diskoteci da smiri strasti time što je rekao da će uskoro krenuti kućama i rekao to njenom bratu, preneo je potrparol policije Kristof Pelcl. Nakon smirivanja strasti devojka je, u pratnji prijateljice krenula ka stanici autobusa. Sanja L. je negde oko 6:30 krenula kući sa prijeteljima kada je jedan od mladića kolima marke “pežo” ubrzao i sa ulice skrenuo na trotoar gde je bez kočenja udario nesrećnu devojku, i pobegao.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker