PAKAO I TORTURA SRPKINJE (19) NA SICILIJI: Otac ju je prodao sa 15 godina, a muž je zlostavljao godinama!

Srpkinja (19) prijavila je policiji na Siciliji da je godinama trpela seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje od svog supruga (25), takođe poreklom iz Srbije, koji ju je neprestano maltretirao, tukao i terao da prosi!

Foto: Ilustracija

Kako su preneli italijanski mediji, nesrećna devojka je karabinijerima ispričala svoju potresnu životnu priču i opisala je torturu kroz koju je prolazila otkako je pre tri godine stupila u dogovoreni brak sa svojim sunarodnikom.

– Devojka je ispričala da je njena noćna mora počela kada je imala 15 godina. Tada je njen otac odlučio da je uda za mladića, Srbina, koji živi na Siciliji. Iako nije želela taj brak, morala je da ispuni očevu volju, naročito zbog toga što je on uzeo novac za ćerku. Faktički, on ju je prodao – preneli su mediji.

Kako je žrtva ispričala, po dolasku na Siciliju, u provinciju Kalabrija, ona je preživela pravi pakao.
– Odmah po dolasku u Italiju muž je pokazao svoje pravo lice. Bio je nasilan, a nije prestajao da je tuče čak ni kada mu je rodila prvo dete. Redovno ju ju je šamarao, zaključavao je u kuću, u orman i vezivao je. Terao ju je da prosi, a taj novac trošio je na alkohol i drogu – preneli su mediji torturu kroz koju je prošla mlada žena.

Prema njenim rečima, zlostavljanje nije prestajalo čak ni dok je bila trudna.
– Nakon prve trudnoće, usledila je druga, pa i treća. Toliko me je tukao, da sam mislila da ću izgubiti bebu – požalila se žena.

Nakon trogodišnjeg zlostavljanja, ova Srpkinja je odlučila da prijavi policiji nasilnog muža.
– Nakon pažljive i detaljne istrage, karabinjeri su 25. maja uhapsili nasilnog supruga. Protiv njega je podneta krivična prijava za teško nasilje u porodici – preneli su mediji sa Sicilije.

M.I.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker